marcellm 06.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Przejde od razu do rzeczy. Mam działkę budowlaną, chcę budować mały domek dla mojej 4-osobowej rodzinki. Chciałbym wziąć kredyt na budowę ale nie na całość powiedzmy 150 tys zł. Dodam że mam też trzy pokojowe mieszkanie, które chciałbym sprzedać na poczet wykończenia domu.Chciałbym prosić o pomoc od czego mam zacząć, jak sie przybrać do budowy. Jestm zielony w sprawach kredytu, budowy. Prosze o wasze spostrzeżenia i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 06.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wejdź na http://www.google.pl, wpisz tam tytuł wątku, który założyłeś i miłego czytania. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts