Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ranking sklepów ze sprawdzonym ekogroszkiem

Recommended Posts

cieszynianka nie smieć...

przeczytaj ze zrozumieniem jaką cieszynianka ma funkcję na forum... :) Próbuje pomóc

cieszynianko dziękujemy :)

Poza tym pomysł fajny ale nas np. interesuje ekogroszek we wrocku a nie hen nad morzem :)

Jeden z linków - to na okolice Wrocławia :lol:

• 4 years później...
Wątek leciwy, ale bardzo wartościowy bo dużo osób nadziało się chyba na kiepski ekogroszek:/ W tym również ja. Rok temu kupiłem tańszy ekogroszek i wywaliłem pieniądze w błoto. Oszustów nie brakuje. Pisze to aby przestrzec was przez zakupem byle jakiego ekogroszku. Znalazłem naprawdę dobry ekogroszek z bardzo tania wysyłką. Siedzibę mają w pomorskim, ale wysyłają bardzo tanio na terenie całego kraju. Transport grosze a jakość super. Jesli będziecie rozważali zakup to gorąco polecam ten sklep: http://ekogroszek-sklep.eu

Jakoś nie przekonuje mnie Twoja opinia.

Dwa posty i linkujesz do tego samego, jakoś mało wiarygodne.

Ciekaw jestem czy te wotki oryginalnego Ekoreta tylko na stronie a w rzeczywistości opakowanie zastępcze a co za tym idzie nie wiadomo co.

Cena Ekoreta po przewiezieniu o jakies 550km niższa niż na zakładzie przeróbczym w Sosnowcu gdzie ten węgiel jest produkowany.

Dziwy panie, dziwy.

Wątek leciwy, ale bardzo wartościowy bo dużo osób nadziało się chyba na kiepski ekogroszek:/ W tym również ja. Rok temu kupiłem tańszy ekogroszek i wywaliłem pieniądze w błoto. Oszustów nie brakuje. Pisze to aby przestrzec was przez zakupem byle jakiego ekogroszku. Znalazłem naprawdę dobry ekogroszek z bardzo tania wysyłką. Siedzibę mają w pomorskim, ale wysyłają bardzo tanio na terenie całego kraju. Transport grosze a jakość super. Jesli będziecie rozważali zakup to gorąco polecam ten sklep: http://ekogroszek-sklep.eu

Bardzo tania wysyłka ??? Chyba kpisz gościu - w/g ciebie wysyłka w kwocie 170 zł/t to tanio. Niezły naganiacz z ciebie. A kysz z forum....