garry 06.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, na wiosnę planuję mycie i koloryzację kostka brukowowej. Znalałem jedną firmę która robi czyszczenie wysokociśnieniowe łódź, ale chę zasięgnąć waszej opini czy warto z ich usług korzystać lub szukać kogoś innego, a może kogoś mi poleciciie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwo 06.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A to nie jest reklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 06.01.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Nie, to na pewno przypadek że podobne pytanie o nowo powstałą firmę znalazło się też na forum Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodokoks 26.11.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Każdy post z linkiem traktowany jest jako reklama.Korzystałem z usług firmy alpinistycznej, wykonali oni usługę "czyszczenie elewacji" i jestem z nich bardzo zadowolony.Ale firm świadczących takie usługi jest wiele, wiec wybór dla zorientowanych nie powinien być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts