Piczman 07.01.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 2. Drzwi KTM o czym pisalem na innym forum nie naleza do najszczelniejszych, wiec podwiewa i to zimno idzie na reszte domu Moje są szczelne ! Co do grzejnika to nie posiadam.Jest podłogowe. Wiatrołap mam taki że można go inaczej nazwać ( tylko jak ?), nie mam drzwi oddzielających i temp. jest taka sama jak w innych pomieszczeniach. Z obliczeń wyszły rurki gęściej niż reszta domu.Dałem co 10 cm. Dzięki temu temp. podłogi jest wyższa i buty schną bez wieszania ich na grzejniku. Czasem brakuje czegoś na co można rękawiczki mokre rzucić ale to nawyk z dzieciństwa i powoli mija. Wy lubicie jak grzejnik jest obwieszony różnymi mokrymi ciuchami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 07.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 nie lubimy ale nie znalazłam lepszego miejsca na suszenie dzieciecych tydziez mężowskich rekawiczek więc jak jest śnieg to im to wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts