Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam zdjęć domów z Nibra G10

Recommended Posts

• 3 weeks później...
Właśnie nie mam zdjęć - poszukałam trochę po necie google images i znalazłam kilka zdjęć. Prezentuje się super. My się jeszcze zastanawiamy nad Domino - ponieważ cena jest zbliżona. Mamy dach dwuspadowy - prosta i dosyć nowoczesna bryła i taka dachóweczka bardzo by nam odpowiadała.

• 2 weeks później...
Nasz domek - Granat pokrywamy Nelskampem G-10. 18 tyś wyszła nas ciemnoszara angoba. Zdjeć nie mam jeszcze bo wczoraj dopiero zaczeli kłość dachówkę. Jak będę miec - wkleję jakąś fotkę.

Zaczynamy rozważać tą dachówkę Nelskamp - Nibra G-10 (zamiast Creaton Domino) - podłączam się więc do wcześniejszych próśb o Wasze zdjęcia i ewentualne opinie na temat Nibry G-10 :D

Nelskamp - Nibra G-10:

http://img715.imageshack.us/img715/4794/altschwarzengobiert5114.jpg

Creaton Domino:

http://img715.imageshack.us/img715/3761/dominoszaras5237632.jpg

Jedyne zdjęcia Nibry G10, jakie udało mi się znaleźć, to zdjęcia dachu w dzienniku darekzet.

• 1 month później...

Postaram się dzisiaj lub jutro wieczorem. Jestem początkującym forumowiczem i nie do końca obczajam to wklejanie obrazków - ale chyba dam radę.

A tak - to zakochani jesteśmy w tym naszym dachu, strasznie nam się podoba - mam tylko nadzieję - że nie wyjdą w użytkowaniu jakieś fuszerki dekarskie ;)

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 5 months później...
  • 5 weeks później...