oxa 07.01.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak napisałam, szukam namiarów na DOBRĄ hodowlę niemieckiego wyżła szorstkowłosego, a konkretnie szczeniorów tej rasy. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie bardzo ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabienne 20.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ale pies ma być super pod względem uzytkowym,czy ma byc psem towarzyszącym i cos chciałabys zdobyc na wystawach? Czy zalezy Ci na bardzo dobrym odchowie szczeniaka,czy chcesz poprawnie ,ale z kennelu? (taniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 22.01.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Uff, dopiero wpadłam dzięki fabienne za odpowiedź, pies nie dla mnie, dla znajomego, (ja rottkowa jestem ) ale zostałam poproszona o wyszukanie jakiejś fajnej hodowli, najlepiej posiadającej szczeniory. Problem w tym, że po przeczesianiu for, stronek itp. jestem tak samo mądra jak przed Pies na polowania, typowy użytek ma być, jako towarzysz również z wystawami powiem szczerze, że nie wiem, Właśnie uświadomiłaś mi, że jednak łatwiej mi było wyszukać rottweilera Dowiem się i napiszę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabienne 24.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 dwa razy wpisało to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabienne 24.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 a po więcej info,najlepiej tutaj:http://www.wyzly.pl/modules.php?name=Forums http://www.zsulaszewskiegolasu.itl.pl/ Szukasz tak samo,jak rottka.Wystawy,rozmowy z hodowcami,patrzysz na psy,na ich zachowanie,fajnie,jakbys mogła zobaczyc proby polowe rodziców.Uwaga-poznałam suke gordon setera,interchampionkę,która,aby zaliczyc próby polowe,byla wysłana na "kurs" do Czech i szkolona na prąd.Proby zaliczyla.Dawała wypłoszone,lękliwe dzieci,panicznie bojace sie strzału,stad zwracam uwage na to,aby przyszły wlasciciel mial mozliwośc ocenic rodziców psa chocby pod kątem próby na strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 25.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dzięki fabienne za pomoc Oj chyba nie tak samo się szuka, molosy, rottki kocham i troszkę znam, pozostałe rasy dla mnie jakieś takie cherlawe? O próbach polowych nie wiem nic, na wystawy wyślę przyszłego właściciela, niech się rozgląda sam Ale podane przez Ciebie linki przejrzę z ochotą Jeśli chodzi o polowania, to uwielbiam moją sucz jak goni zająca przy trzecim zakręcie już sama nie wie w którą stronę pobiegł (jak pluto na kreskówkach Disney'a) i ja tak wolę, a kolega z takich efektów chyba zadowolony by nie był A na stronce z drugiego linku byłam wcześniej, chyba nawet już namiary mu podawałam. Dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts