Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam wyżła

oxa

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Uff, dopiero wpadłam :D

dzięki fabienne za odpowiedź,

pies nie dla mnie, dla znajomego, (ja rottkowa jestem :D ) ale zostałam poproszona o wyszukanie jakiejś fajnej hodowli, najlepiej posiadającej szczeniory. Problem w tym, że po przeczesianiu for, stronek itp. jestem tak samo mądra jak przed :lol:

Pies na polowania, typowy użytek ma być, jako towarzysz również :D z wystawami powiem szczerze, że nie wiem, :roll:

Właśnie uświadomiłaś mi, że jednak łatwiej mi było wyszukać rottweilera :lol:

Dowiem się i napiszę, 8)

a po więcej info,najlepiej tutaj:

http://www.wyzly.pl/modules.php?name=Forums

http://www.zsulaszewskiegolasu.itl.pl/

Szukasz tak samo,jak rottka.Wystawy,rozmowy z hodowcami,patrzysz na psy,na ich zachowanie,fajnie,jakbys mogła zobaczyc proby polowe rodziców.Uwaga-poznałam suke gordon setera,interchampionkę,która,aby zaliczyc próby polowe,byla wysłana na "kurs" do Czech i szkolona na prąd.Proby zaliczyla.Dawała wypłoszone,lękliwe dzieci,panicznie bojace sie strzału,stad zwracam uwage na to,aby przyszły wlasciciel mial mozliwośc ocenic rodziców psa chocby pod kątem próby na strzał.

Dzięki fabienne za pomoc :D

Oj chyba nie tak samo się szuka, molosy, rottki kocham i troszkę znam, pozostałe rasy dla mnie jakieś takie cherlawe? :lol: O próbach polowych nie wiem nic, na wystawy wyślę przyszłego właściciela, niech się rozgląda sam :D Ale podane przez Ciebie linki przejrzę z ochotą :D

Jeśli chodzi o polowania, to uwielbiam moją sucz jak goni zająca :lol: przy trzecim zakręcie już sama nie wie w którą stronę pobiegł :D (jak pluto na kreskówkach Disney'a) :D i ja tak wolę, a kolega z takich efektów chyba zadowolony by nie był :lol:

A na stronce z drugiego linku byłam wcześniej, chyba nawet już namiary mu podawałam.

Dzięki raz jeszcze :D