Nina81 29.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja zdecydowałam się na płytę gazową,jakoś nigdy nie miałam indukcji ani elektrycznej i chyba ciężko byłoby mi się przestawić na takową. Pozatym czyszczenie szkła mnie przeraża,nigdy nie byłoby takie jak chciałabym Zdecydowałam się na Tekę http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1654723 Płyta jes ok ale koło pokrętła jest czarne szkło i doprowadza mnie do szału jego czyszczenie z płyty żeliwnej do grillowania nie korzystam,kupiłam 5-cio palnikową żeby mieć więcej miejsca do gotowania ale i tak jednocześnie 5 garów się nie mieści Odnośnie kolorów korpusów jeśli zależy Wam na czarno białym efekcie kuchni to korpusy zrobiłabym białe lub czarne nie dodawałabym innego koloru I hmm, ja też wybrałam tę płytę mówisz, że jest ok? ja ją chcę ze względu na woka i na to, że ten środkowy palnik ma bardzo dużą moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 29.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Zgadzam się, moja czerwono-czarna kuchnia też będzie miała czarne korpusy, mimo tego, że AGD będzie w inox-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 29.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mme33 nie miło mi jeśli chociaż trochę pomogłam ta cena która podałeś/łaś to oczywiście cena za metry gotowych juz mebli razem z podzespołami. Jeśli tak to w porównaniu z moim studiem jest ok ogólnie lakiery sa drogie szczególnie te na wysoki połysk. Nie wiem jak duza jest kuchnia i jakie ma podzespoły i dlaczego taka duza różnica w wycenach (oczywiście wyceniano ten sam projekt?). czasami warto zapłacić trochę więcej ale mieć pewność że wszystko jest dobrze złożone, np. czy skręcają na wkręty czy na konfirmaty- powinni na to 2, jak montują szafki w jakim systemie bo niestety sa jeszcze firmy które montują bezpośrednio do ściany.. no niestety sa. itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 29.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 iva_marti bardzo ładna ta Twoja kuchnia. Mam pytanie w zabudowie wysokiej masz lodówkę? Ja Ci się sprawuje? Jakiej firmy masz lodówkę, i czy Ci wystarcza, nie jest za mała? Bardzo ładnie masz te fronty białe zrobione? Jak masz otwierane te szafeczki, czy to jest ten mechanizm push - coś tam coś tam ( nie pamiętam jak się dokładnie nazywa), czyli otwarcie po naciśnięciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 29.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 To ja tak dopiszę do pytań Madzialenki moje pytanko:jak sprawuje Ci się Magic Corner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynaj 29.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam. Mam problem chce miec biała kuchnie i chce miec gres tez biały. Bardzo mały jest wybór. Jakie macie podłogi, gresy do białej kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneet 29.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 aneet przykro mi ale moja kuchnia będzie gotowa za około ...pół roku Dopiero się rozglądamy i planujemy. A termin realizacji naszej kuchni jest tak odległy ponieważ musimy przygotować stara kuchnię od zera;skuwać tynki,zmienić instalacje,generalny remont.W nowych domach tego problemu niema Odnośnie czarnego blatu,to planujemy czarny granit i chyba zdecyduję się na star galaxy.Dodatkowo zlew też będzie z tego kamienia. Nadal nie wiem czy płytki na podłogę wybrać szare czy beże?Planujemy te same płytki w holu i kuchni. Mam dwie wyceny kuchni i jedna to 11tys. a druga 7.7.......spora różnica.Czekam na jeszcze dwie i dopiero zapadnie decyzja gdzie zamówić Aneet jak duża jest twoja kuchnia i czy masz już coś na oku? no i ja przerabiam, ze starej kuchni:) też zmieniam instaleacje, montuję podłogówkę itp. Moja kuchnia ma ok 12 m, połaczona z salonem ok 30m, ale za nic nie moge jej rozplanować. zaraz zamierzam wrzucic projekt na forum (jak mi sie uda wkleić zdjęcie) i poprosić forumowiczów o uwagi:) O czarnych blatach juz poczytałam i wcale nie jest źle. Mąż przyniósł mi od kamieniarza kawałek czarnego blatu i robię sobie na nim eksperymenty i faktycznie sprawdza się, choć on jest w kolofrze bardziej ciemnego grafitu. Bardziej boję sie ściany między szafkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 29.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja mam szare wnetrze do bialych mebli lakierowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneet 29.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja mam szare wnetrze do bialych mebli lakierowanych olika, a masz jakies zdjęcia? A z jakich materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 30.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 aneet jak tylko znajde kabelek do aparatu zeby zgrac zdjecia to wkleje.fronty mdf lakierowany na biala perle a srodek zwykla plyta szara, dobrze sie komponuje z szufladami bluma tez sa szare i ze sprzetem agd, generalnie mysle ze to najlepsze polaczenie , neutralne a nie biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 30.01.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja mam szare:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 11.02.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Iwa_P , olika pokażcie proszę Wasze kuchnie Czuję że są nieziemskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 11.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Też bym zrobiła białe. Z drugiej strony dziwne jest dla mnie stwierdzenie, że białe korpusy szafek zżółkną... Ja nie mam białej kuchni (zebrano), ale całe szafki (korpus + front) jest z tego samego materiału. możesz być dumna ze masz odpowiednio dobraną kuchnię a odnosnie białych korpusów to prawda każdy kolor sie utlenia od temperatury basia228 PostWysłany: Pią, 8 Styczeń 2010 10:51 Temat postu: biała kuchnia Ta jak u nich żółkną to moze lepiej zmienić studio? masz rację zrób białą kuchnie korpusy w tym kolorze użytkuj to pare lat pózniej przeczytaj tego posta i sprawdz czy mialaś rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 11.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 moja biala kuchnia , przepraszam za balagan ale to sa zdjecia tuz po przeprowadzce http://images39.fotosik.pl/255/dae8b02281c3661cm.jpg http://images47.fotosik.pl/259/2992888304641d8fm.jpg i szary srodek, nie wiem czy dobrze widac ( widac balagan ) http://images43.fotosik.pl/259/526cd8d7483b4ee7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 11.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 U mnie też miało być szare, ale ponieważ robiłam ryflowania pionowe (takie pionowe podcięcia) to z boku widać małe ktreseczki tego co jest w środku i dlatego wnętrze musiało być też białe. Myślę ,że jeśli nie widać ,to szary jest najlepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 12.02.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 olika świetna kuchnia.Czy blat to granit?Cały czarny czy Galaxy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka00 02.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ja również jestem fanką biało-czarnej kuchni. Nie wiem tylko, czy takie zestawienie jest praktyczne oraz jak będzie się prezentowało w miniaturowe kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurek_86 24.09.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Jeśli u nich żółkną poszukaj innej firmy. Najważniejsze aby meble były odpowiednio zrobione i nie niszczyły się z czasem.Poczytaj sobie ten artykuł Jak dobrać meble kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.10.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 W meblach kuchennych jest jeszcze jedna kwestia ważna - drzwiczki muszą być gładkie, żadne ozdoby, zadne rzeźbienia, na wszystkim się tak strasznie osadza kurz i brud, że można zwariować. Przeszłam to raz i nigdy więcej nie chcę powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 01.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 U mnie białe korpusy zrobiły się lekko kremowe ale nie widzę problemu, bo nie są wyeksponowane. Mnie nie przeszkadza a inni nie widzą. Jeden bok, który się rzuca w oczy był zrobiony z tej samej płyty co fronty, ale po zmianie blatu jest z tego samego co blat. Goście Ci szperają po szafkach? Mnie włażą do lodówki po piwo, reszta ich nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts