Gość tabita85 08.01.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czy ma ktoś z was dekoracyjne grzejniki kamienne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 08.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Grzejniki kamienne widzialam jakis czas temu na targach budowlanych w moim miescie i powiem, ze wizualnie sa fantastyczne. Roznorodnosc form, jak i materialu imponujaca. Znakomita akumulacja ciepla, niestety nie interesowalo mnie ogrzewanie elektryczne.W sieci jest tych grzejnikow wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Grzejniki kamienne widzialam jakis czas temu na targach budowlanych w moim miescie i powiem, ze wizualnie sa fantastyczne. Roznorodnosc form, jak i materialu imponujaca. Znakomita akumulacja ciepla, niestety nie interesowalo mnie ogrzewanie elektryczne. W sieci jest tych grzejnikow wiele. Podobnie jak ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tabita85 08.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 tak też sie z wami zgodze one sa przepiękne i bardzo mi się podobaja!http://img527.imageshack.us/img527/8789/grafafpropphp.jpg,http://img339.imageshack.us/img339/3663/kosmosv.jpg- to tylko niektore. są one firmy top air-sofik. są przecudne tylko nigdzie nie moge znaleźć info na temat cen :/ ten tez jest piekny nazywa sie Heatwave Jaga http://img98.imageshack.us/img98/7308/96500295.jpg[/img] szukam coś do kuchni i znalazłąm włąśnie takie coś pięknego:) tylko pewno drogo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 08.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Wystarczy wejsc na strone importera , zadzwonic i zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kiedyś w necie oglądałam oferty z cenami. Zaczynały się od kilku tysięcy za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.01.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 taaak...... Jaga Heatwave kosztuje około 22.000 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 taaak...... Jaga Heatwave kosztuje około 22.000 zł! Toż napisałam, że od ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tabita85 08.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 z tego co wyczytalam to ceny są nawet po 40 tys zł;/ ze złota chyba robione ;)eheh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 taaak...... Jaga Heatwave kosztuje około 22.000 zł! Toż napisałam, że od ............. Cieszynianko, wiem, wiem, dobrze napisałaś..... Ale co to za ceny, cholera jasna??? Chyba dla ludzi mających kwoty powyżej miliona na budowę domu:( Ja mało nie oplułam monitora kawą, gdy od przedstawiciela Jagi dostałam wycenę na JEDEN grzejnik. JEDNĄ sztukę Heatwave, extra large. 22.000 zł to jednak kosmos, ten grzejnik to moje marzenie, moja zmora, mój upiór dręczący mnie od dawna; marzenie piękne, ale jednak nierealne...... Ja wiem, że to rarytas, unikat, małe dzieło sztuki, no ale ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 taaak...... Jaga Heatwave kosztuje około 22.000 zł! Toż napisałam, że od ............. Cieszynianko, wiem, wiem, dobrze napisałaś..... Ale co to za ceny, cholera jasna??? Chyba dla ludzi mających kwoty powyżej miliona na budowę domu:( Ja mało nie oplułam monitora kawą, gdy od przedstawiciela Jagi dostałam wycenę na JEDEN grzejnik. JEDNĄ sztukę Heatwave, extra large. 22.000 zł to jednak kosmos, ten grzejnik to moje marzenie, moja zmora, mój upiór dręczący mnie od dawna; marzenie piękne, ale jednak nierealne...... Ja wiem, że to rarytas, unikat, małe dzieło sztuki, no ale ta cena... A kto zabroni bogatemu Dla jasności też nie mam i mieć nie będę Za taką kasę, to bym sobie autko odmłodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tabita85 08.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ja tez raczej miec nie będe ale pomarzyć zawsze można - takie grzejniki niestety nie na moja kieszen wiec trzeba szukac rozwiazan zastepczych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts