to_ja_to 08.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nformacje o Celestynie pochodzą z forum.molosy.pl i strony Stowarzyszenia, pod opieką którego się znajduje (http://www.dogi-adopcje.pl) Historia Celestyna jest smutna,jak każdego schroniskowego doga... Ktoś znalazł go w lesie i zawiózł do schroniska. Tam zziębnięty,samotny mieszkał w boksie za kratami i tęsknił... Wypatrzyła go rodzinka,której żal się zrobiło chłopaka. Przygarnęli go niestety adopcja się nie udała... Celestyn wrócił do schroniska... Według ludzi,którzy go przygarnęli, to pies o wspaniałym charakterze, garnie się do człowieka . Nie powinien mieszkać z kotem ale może ze starszymi dziećmi. Aktualnie w hoteliku czeka na swojego nowego pana. Tam zachowuje się nienagannie. Umie zachować czystość, ładnie chodzi na smyczy,kiedy zostaje spuszczony trzyma się blisko człowieka. Potrzebuje tylko kochającego domu i ręki,która wynagrodzi mu to co przeszedł. Uwaga! zmiana numeru telefonu w sprawie adopcji:Nowy telefon: 604-49-29-79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 08.01.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wieści z hoteliku:..."Z Celestynem nie ma problemu - poza zerwanymi i pogryzionymi w strzępki firankami to jest OK. Na własne życzenie zostanie bez firaneczek. Pozostałym zachowaniem jestem mile zaskoczona spodziewałam się problemów a jak na razie to wdzięczny psiak bardzo potrzebujący kontaktu z człowiekiem, W domu zachowuje czystość a to też duży plus dla niego. W poniedziałek odrobaczenie i odpchlenie. Tak że w sumie jest w porządku"... "Wieści o Celestynie są naprawdę świetne. Chłopak jest bardzo grzeczny, ładnie chodzi na smyczy choć zdarza mu się pociągnąć. Na ogrodzonym terenie hotelu mimo, że bez smyczy trzyma się blisko człowieka. Jest go bardzo spragniony i według relacji, chciałby go mieć przy sobie 24 godziny na dobę. Przyjazny dla psów, koty goni ale raczej z ciekawości. Wiemy tez z poprzedniego domu, że do starszych dzieci ok,problem był z malutkim dzieckiem. Na pewno będzie wspaniałym towarzyszem.PIES IDEAŁ CZEKA NA DOM I SWOJEGO CZŁOWIEKA" "No cóż nie mamy póki co lepszych fotek,tylko z komórki ale wstawiam szczęśliwego rezydenta pani Ali.Fotki z połowy pobytu Celestyna czyli sprzed tygodnia. Chudzinka jeszcze była z niego ale powoli dochodzi do normalności." "Zrobiliśmy Celestynowi badania krwi,ponieważ nie bardzo przybiera na wadze Wyniki w normie.Chłopak nie bardzo przepada za suchym,makaron też nie bardzo mu odpowiada. Pani Alina przestawiła go na mięso. Może ktoś ma pomysł na podtuczenie chłopaka ? Nikt się chłopakiem nie interesuje w sensie adopcji niestety Celestyn nie powinien mieszkać z dziećmi,poza tym jest bardzo zapatrzony w ludzi, jednak dorosłych." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 08.01.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 czy mógłby ktoś wstawić zdjęcia? (wyślę mailem) bo ja nie umiem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dawaj te zdjęcia [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 11.01.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 o Celestynku: http://www.youtube.com/watch?v=wiELT-UmuFQ On nadal czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 11.01.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dawaj te zdjęcia [email protected] pozdrawiam zdjęcia wysłałam, Jeszcze raz dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Oto dostojny DOG http://images44.fotosik.pl/246/7370272c0bf91c00.jpg http://images41.fotosik.pl/242/762775625841f4d6.jpg http://images39.fotosik.pl/243/7080b3b52442dfb0.jpg http://images40.fotosik.pl/242/743c3777f6eb688b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 19.01.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Celestynek nadal czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Czy dobrze widzę, Celestynek na fotach ze świnką Rozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 20.01.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 nie mam pojęcia ja się nie znam - tylko ogłaszam gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 20.01.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Celestyn przytył i nadal czeka na domek, niestety wciąż cisza... oto najnowsze zdjęcia: http://s785.photobucket.com/albums/y...nawa/Celestyn/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 26.01.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 przypominamy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 27.01.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 29.01.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 i jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 04.02.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Uwaga!Zmienił się numer telefonu w sprawie adopcji - nowy numer jest już w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 11.02.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 czy nikt nie zna nikogo, kto mógłby chcieć przygarnąć tego wspaniałego psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 15.02.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 13.03.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Celestyn nadal czeka. Popytajcie wśród znajomych, czy kogo, może jednak znajdzie się ktoś, kto da mu dom - nie wiadomo, ile mu jeszcze zostało... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 30.03.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Celestyn nadal czeka. Został przeniesiony z hotelu do domku tymczasowego, żeby lepiej przystosować go do życia wśród ludzi. Niestety, koszt utrzymania go w domku to aż 900 zł miesięcznie. Prosimy o wsparcie finansowe i pomoc w rozglądaniu się za domkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_ja_to 03.05.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Jeśli ktoś ma konta na jakiś innych forach, serwisach, portalach ogłoszeniowych itp., to bardzo proszę - pomóżcie go ogłaszać! Im większa ilość ogłoszeń, tym bardziej prawdopodobne, ze ktoś w końcu go wypatrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts