Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JAREKO - NAJLEPSZE OKNA i PROFESJONALNY MONTAŻ

Recommended Posts

Niestety nie mogę zmienić tytułu ale jest on już nieaktualny

Od dziś NIE JESTEM, tj. od 31 stycznia 2011 roku, salonem firmowym firmy Jezierski na własne życzenie zrezygnowałem z aż tak ścisłej współpracy

Sprzedaję tylko okna PVC z niemieckiego profila Schuco oraz zajmuję się montażem,

Posiadam w swojej ofercie rolety zewnętrzne firmy ANWIS, które sprzedaję i montuję wraz z zakupionymi u mnie oknami.

Poprawiam montaże po innych ekipach i ostatnimi czasy specjalizuję sie w montażach w warstwie ocieplenia z zastosowaniem elementów niemeickiego systemu JB-D.

Działam w Warszawie i okolicach co nie oznacza, że nie mam klientów w innych rejonach kraju (Bydgoszcz, Gdańsk, Kraków, Lublin, Płock, Poznań, Wrocław - to główne kierunki:)

Jareko :)

Edytowane przez jareko

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Jak dla mnie Jareko to najwyższej klasy obsługa przedsprzedażna oraz kopalnia wiedzy praktycznej poparta kapitalnymi zdjęciami.

Piszę tego posta, choć do tej pory jeszcze nie zdecydowałem się zakupić okien Jezierskiego w firmie Jareko.

Uważam jednak, że p. Jarosławowi należą się wielkie wyrazy uznania za to w jaki sposób prowadzi firmę, stronę internetową oraz jak chętnie oraz dokładnie dzieli się wiedzą o oknach z potencjalnymi klientami (i nie tylko).

W ostatnich 3 tygodniach poszukiwałem dostawcy na niemałą partię wysokiej klasy okien PCV.

Spośród kilku bardzo znanych firm sprzedających i montujących okna, p. Jarosław z Jareko okazał się klasą samą w sobie.

Udzielił mi błyskawicznych (np. piątek, godz. 22:00) odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zanalizował różne warianty szyb, okuć i montażu.

Wreszcie potrafił powiedzieć uczciwie i profesjonalnie "nie" co do niektórych mocno naciąganych wymiarów, które groziły niestabilną pracą okien.

Za to jako jedyna znana mi firma na rynku, Jareko zaoferowała mi 10 lat gwarancji na okna.

Wystarczy, że powiem, że w ciągu tych 2 tygodni wymieniłem z p. Jarkiem blisko 80 e-maili pełnych zdjęć, pytań i odpowiedzi oraz cennych porad.

Rewelacja.

Jeszcze raz p. Jarku - wielkie dzięki za całą pracę.

Nawet jeśli nie kupię u Pana w końcu okien (ciągle myślę o drewnie, no i faktem jest, że okna Jezierskiego wypadają cenowo - mimo Pana dużych rabatów - nietanio, a przy blisko 80 oknach idzie to w grube tysiące PLN), to chciałem podziękować za ten czas, który mi Pan poświęcił.

Jest Pan oraz wiedza z Pana strony internetowej i forów, którą się Pan dzieli za darmo z nami, żywym dowodem tworzenia się nowej klasy ludzi - artystów w swoim rzemiośle ( tzw. Linchpins w teorii Setha Godina - czołowego "filozofa" marketingu XXI wieku) - którzy dzięki internetowi potrafią, dzieląc się za darmo swoim doświadczeniem z setkami ludzi, zyskać szacunek i źródło stałych zleceń.

Pozdrawiam,

Wojciech Seliga

Jak dla mnie Jareko to najwyższej klasy obsługa przedsprzedażna oraz kopalnia wiedzy praktycznej poparta kapitalnymi zdjęciami.

Piszę tego posta, choć do tej pory jeszcze nie zdecydowałem się zakupić okien Jezierskiego w firmie Jareko.

Uważam jednak, że p. Jarosławowi należą się wielkie wyrazy uznania za to w jaki sposób prowadzi firmę, stronę internetową oraz jak chętnie oraz dokładnie dzieli się wiedzą o oknach z potencjalnymi klientami (i nie tylko).

W ostatnich 3 tygodniach poszukiwałem dostawcy na niemałą partię wysokiej klasy okien PCV.

Spośród kilku bardzo znanych firm sprzedających i montujących okna, p. Jarosław z Jareko okazał się klasą samą w sobie.

Udzielił mi błyskawicznych (np. piątek, godz. 22:00) odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zanalizował różne warianty szyb, okuć i montażu.

Wreszcie potrafił powiedzieć uczciwie i profesjonalnie "nie" co do niektórych mocno naciąganych wymiarów, które groziły niestabilną pracą okien.

Za to jako jedyna znana mi firma na rynku, Jareko zaoferowała mi 10 lat gwarancji na okna.

Wystarczy, że powiem, że w ciągu tych 2 tygodni wymieniłem z p. Jarkiem blisko 80 e-maili pełnych zdjęć, pytań i odpowiedzi oraz cennych porad.

Rewelacja.

Jeszcze raz p. Jarku - wielkie dzięki za całą pracę.

Nawet jeśli nie kupię u Pana w końcu okien (ciągle myślę o drewnie, no i faktem jest, że okna Jezierskiego wypadają cenowo - mimo Pana dużych rabatów - nietanio, a przy blisko 80 oknach idzie to w grube tysiące PLN), to chciałem podziękować za ten czas, który mi Pan poświęcił.

Jest Pan oraz wiedza z Pana strony internetowej i forów, którą się Pan dzieli za darmo z nami, żywym dowodem tworzenia się nowej klasy ludzi - artystów w swoim rzemiośle ( tzw. Linchpins w teorii Setha Godina - czołowego "filozofa" marketingu XXI wieku) - którzy dzięki internetowi potrafią, dzieląc się za darmo swoim doświadczeniem z setkami ludzi, zyskać szacunek i źródło stałych zleceń.

Pozdrawiam,

Wojciech Seliga

Potwierdzam :-) Pan Jarek pewnie mnie nie pamięta, ale też uzyskałem telefonicznie odpowiedź na szereg pytań związanych z prawidłowym montażem rolet... Jak się później okazało mój instalator nie był wart tylu pieniędzy wydanych na okna i rolety. Teraz żałuję, że nie skorzystałem z usług Pana Jarka. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

• 8 months później...
I tak chłopie długo wytrzymałeś. Pewnie więcej dilerów pójdzie w Twoje ślady. Możecie trochę zatrząść rynkiem okiennym. Stanowicie całkiem sporą siłę sprzedażową. Chyba niektórzy nie zdaje sobie sprawy z siły internetu w wyrobach klasy premium. Kłamstwa wyjdą im bokiem, a ktoś zrobi na tym świetny interes jeśli się z Wami dogada.

....Pewnie więcej dilerów pójdzie w Twoje ślady. Możecie trochę zatrząść rynkiem okiennym. Stanowicie całkiem sporą siłę sprzedażową...
Wiem o tym, wiem jaką mamy siłę i tylko jak dogadać się kupą jako jedność występować. To realna siła i realna, niemała, kasa. W grupie MY możemy dyktować warunki współpracy. Już nawet myślałem by spółdzielnię wspólną założyć ale dla większości jest to twór nieznany i boją się tego, więc sobie odpuściłem

Siła nie jest w lokalizacjach, ładnych sklepach itd. najważniejsze jest to, że potraficie sprzedawać produkty klasy premium. To jest teraz najcenniejsze. Być najtańszym i sprzedawać potrafi każdy. Dogadacie się na pewno, pewnie nie wszyscy, ale większość będzie się trzymać jednej lokomotywy. Może jeszcze kupicie, albo wydzierżawicie sobie jakąś fabryczkę gdzieś w świętokrzyskim:)