jareko 08.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 (edytowane) Niestety nie mogę zmienić tytułu ale jest on już nieaktualny Od dziś NIE JESTEM, tj. od 31 stycznia 2011 roku, salonem firmowym firmy Jezierski na własne życzenie zrezygnowałem z aż tak ścisłej współpracy Sprzedaję tylko okna PVC z niemieckiego profila Schuco oraz zajmuję się montażem, Posiadam w swojej ofercie rolety zewnętrzne firmy ANWIS, które sprzedaję i montuję wraz z zakupionymi u mnie oknami. Poprawiam montaże po innych ekipach i ostatnimi czasy specjalizuję sie w montażach w warstwie ocieplenia z zastosowaniem elementów niemeickiego systemu JB-D. Działam w Warszawie i okolicach co nie oznacza, że nie mam klientów w innych rejonach kraju (Bydgoszcz, Gdańsk, Kraków, Lublin, Płock, Poznań, Wrocław - to główne kierunki:) Jareko Edytowane 31 Stycznia 2011 przez jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.03.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 hmmm...zima nadchodzi ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.03.2010 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 nie wiem dlaczego odradzaja ale podobne tematy najlepiej poruszac w dziale "szukam dobrych okien" - to najlepsze miejsce do wymiany pogladow na szeroko zrozumiala stolarke okienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmadir 14.05.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Jak dla mnie Jareko to najwyższej klasy obsługa przedsprzedażna oraz kopalnia wiedzy praktycznej poparta kapitalnymi zdjęciami. Piszę tego posta, choć do tej pory jeszcze nie zdecydowałem się zakupić okien Jezierskiego w firmie Jareko.Uważam jednak, że p. Jarosławowi należą się wielkie wyrazy uznania za to w jaki sposób prowadzi firmę, stronę internetową oraz jak chętnie oraz dokładnie dzieli się wiedzą o oknach z potencjalnymi klientami (i nie tylko). W ostatnich 3 tygodniach poszukiwałem dostawcy na niemałą partię wysokiej klasy okien PCV.Spośród kilku bardzo znanych firm sprzedających i montujących okna, p. Jarosław z Jareko okazał się klasą samą w sobie.Udzielił mi błyskawicznych (np. piątek, godz. 22:00) odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zanalizował różne warianty szyb, okuć i montażu.Wreszcie potrafił powiedzieć uczciwie i profesjonalnie "nie" co do niektórych mocno naciąganych wymiarów, które groziły niestabilną pracą okien.Za to jako jedyna znana mi firma na rynku, Jareko zaoferowała mi 10 lat gwarancji na okna. Wystarczy, że powiem, że w ciągu tych 2 tygodni wymieniłem z p. Jarkiem blisko 80 e-maili pełnych zdjęć, pytań i odpowiedzi oraz cennych porad.Rewelacja. Jeszcze raz p. Jarku - wielkie dzięki za całą pracę. Nawet jeśli nie kupię u Pana w końcu okien (ciągle myślę o drewnie, no i faktem jest, że okna Jezierskiego wypadają cenowo - mimo Pana dużych rabatów - nietanio, a przy blisko 80 oknach idzie to w grube tysiące PLN), to chciałem podziękować za ten czas, który mi Pan poświęcił. Jest Pan oraz wiedza z Pana strony internetowej i forów, którą się Pan dzieli za darmo z nami, żywym dowodem tworzenia się nowej klasy ludzi - artystów w swoim rzemiośle ( tzw. Linchpins w teorii Setha Godina - czołowego "filozofa" marketingu XXI wieku) - którzy dzięki internetowi potrafią, dzieląc się za darmo swoim doświadczeniem z setkami ludzi, zyskać szacunek i źródło stałych zleceń. Pozdrawiam,Wojciech Seliga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.05.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perfdom 14.05.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Jak dla mnie Jareko to najwyższej klasy obsługa przedsprzedażna oraz kopalnia wiedzy praktycznej poparta kapitalnymi zdjęciami. Piszę tego posta, choć do tej pory jeszcze nie zdecydowałem się zakupić okien Jezierskiego w firmie Jareko. Uważam jednak, że p. Jarosławowi należą się wielkie wyrazy uznania za to w jaki sposób prowadzi firmę, stronę internetową oraz jak chętnie oraz dokładnie dzieli się wiedzą o oknach z potencjalnymi klientami (i nie tylko). W ostatnich 3 tygodniach poszukiwałem dostawcy na niemałą partię wysokiej klasy okien PCV. Spośród kilku bardzo znanych firm sprzedających i montujących okna, p. Jarosław z Jareko okazał się klasą samą w sobie. Udzielił mi błyskawicznych (np. piątek, godz. 22:00) odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zanalizował różne warianty szyb, okuć i montażu. Wreszcie potrafił powiedzieć uczciwie i profesjonalnie "nie" co do niektórych mocno naciąganych wymiarów, które groziły niestabilną pracą okien. Za to jako jedyna znana mi firma na rynku, Jareko zaoferowała mi 10 lat gwarancji na okna. Wystarczy, że powiem, że w ciągu tych 2 tygodni wymieniłem z p. Jarkiem blisko 80 e-maili pełnych zdjęć, pytań i odpowiedzi oraz cennych porad. Rewelacja. Jeszcze raz p. Jarku - wielkie dzięki za całą pracę. Nawet jeśli nie kupię u Pana w końcu okien (ciągle myślę o drewnie, no i faktem jest, że okna Jezierskiego wypadają cenowo - mimo Pana dużych rabatów - nietanio, a przy blisko 80 oknach idzie to w grube tysiące PLN), to chciałem podziękować za ten czas, który mi Pan poświęcił. Jest Pan oraz wiedza z Pana strony internetowej i forów, którą się Pan dzieli za darmo z nami, żywym dowodem tworzenia się nowej klasy ludzi - artystów w swoim rzemiośle ( tzw. Linchpins w teorii Setha Godina - czołowego "filozofa" marketingu XXI wieku) - którzy dzięki internetowi potrafią, dzieląc się za darmo swoim doświadczeniem z setkami ludzi, zyskać szacunek i źródło stałych zleceń. Pozdrawiam, Wojciech Seliga Potwierdzam Pan Jarek pewnie mnie nie pamięta, ale też uzyskałem telefonicznie odpowiedź na szereg pytań związanych z prawidłowym montażem rolet... Jak się później okazało mój instalator nie był wart tylu pieniędzy wydanych na okna i rolety. Teraz żałuję, że nie skorzystałem z usług Pana Jarka. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.05.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nie pamiętam, przyznaję. Nie ma co ukrywać, że sporo mam telefonów ws rozwiązywania jakiś problemów powstałych na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 to zdradź Jarek teraz, na jakiego producenta przeszedłeś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaradzio 29.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Powodzenia na nowej drodze życia..:)Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Hekaplast?? W każdym bądź razie, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.01.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Do czasu jak nie zakończę rozmów nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ale żeś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszokna 30.01.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 niestety sporo firm odchodzi od jezierskiego,moim zdaniem jarku wyjdzie ci to na dobre(jestem pewny).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 31.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 I tak chłopie długo wytrzymałeś. Pewnie więcej dilerów pójdzie w Twoje ślady. Możecie trochę zatrząść rynkiem okiennym. Stanowicie całkiem sporą siłę sprzedażową. Chyba niektórzy nie zdaje sobie sprawy z siły internetu w wyrobach klasy premium. Kłamstwa wyjdą im bokiem, a ktoś zrobi na tym świetny interes jeśli się z Wami dogada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 31.01.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 oszacowaliśmy że tylko 5 dealerów Jezierskiego stanowi kapitał ok 10 mln obrotu do zagospodarowaniaOd grudnia nie mogę się opędzić od propozycji współpracy a mogłem w 2010 mieć 2 mln obrotu i na spokojnie bym go osiągnąłA nie jestem w ścisłej czołówce sprzedających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszokna 31.01.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jak czytam na FM że jakiś klient czekał 120 dni za oknami to wyobrażam co się dzieje w salonach Jezierskiego. U mnie klient po 2 tygodniach spóżnienia jest wielce obrażony , straszy sondemi chce zwrotu zaliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 31.01.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ....Pewnie więcej dilerów pójdzie w Twoje ślady. Możecie trochę zatrząść rynkiem okiennym. Stanowicie całkiem sporą siłę sprzedażową...Wiem o tym, wiem jaką mamy siłę i tylko jak dogadać się kupą jako jedność występować. To realna siła i realna, niemała, kasa. W grupie MY możemy dyktować warunki współpracy. Już nawet myślałem by spółdzielnię wspólną założyć ale dla większości jest to twór nieznany i boją się tego, więc sobie odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 31.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Siła nie jest w lokalizacjach, ładnych sklepach itd. najważniejsze jest to, że potraficie sprzedawać produkty klasy premium. To jest teraz najcenniejsze. Być najtańszym i sprzedawać potrafi każdy. Dogadacie się na pewno, pewnie nie wszyscy, ale większość będzie się trzymać jednej lokomotywy. Może jeszcze kupicie, albo wydzierżawicie sobie jakąś fabryczkę gdzieś w świętokrzyskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 31.01.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 za dużo żąda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 31.01.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Za dwa miesiące mu rura zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts