Moira 15.01.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Myślę, że dobrze by było założyć taki wątek dotyczący atrakcyjnych ofert cenowych na materiały budowlane i wykończeniowe. W sumie każdy z nas chciałby wybudować dobrze i w miarę tanio. Ja już dzieki Formu zyskałam - nie zauważyłam kuponu promocyjnego PKO BP i tylko dzięki przeglądaniu Forum i waszym informacją mam obniżoną prowizję za kredyt. Inaczej kupon twiłby dalej w Muratorze niewykorzystany. Więc piszcie i dzielcie się SUPERPromocjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diego 15.01.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 A proszę bardzo. Jak ktoś lubi plastikowe okna to polecam firmę M&S ze Słupska. W styczniu daje okolo 20 % na typowe i około 40 % na nietypowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts