alfa36 08.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Potrzebuję kupić na prezent zgrabny aparat cyfrowy w granicach 500- 700 zł. Może jest wśród Was jakis znawca, albo podpowiecie, jaki sprzęt tego typu u Was się sprawdził.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 09.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 alfa polecam Ci 1. Canona 2. Nikona 3. Panasonic Lumix W tej kolejności co podałem Wszystkie marki miałem i uważam że są godne polecenia. Tylko kwestia wyboru i sprecyzowania co potrzebuje dana osoba (jakie funkcje) Obecnie posiadam Canona i jestem bardzo zadowolony. Ale w tej klasie i przedziale cenowym to z każdego z w/w aparatów osoba bedzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Benq serii E.10Mpix kosztuje niecałe 300zł a 12Mpix niewiele więcej.Parametrami bije na łeb na szyję wszystkie marki.Seria E jest na akumulator i posiada 3" wyświetlacz.Seria C jest tańsza, ale na baterie, więc większy i cięższy i mniej zdjęć można zrobić niż z akku i ma 2,7". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts