henzo 15.01.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Zwróciłem uwagę, iż ostatnio pojawiły się anonimowe wypowiedzi o dosyć niskim poziomie intelektu piszącego. Proponuję nie podejmować dyskusji z takim Gościem, a wtedy /tak myślę/znikną z forum i będzie spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.01.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Ja bym poszedł o krok dalej żeby bez zalogowania nie można było zamieszczać żadnych wypowiedzi a jedynie przeglądać forum. Ma to jeszcze jedną zaletę - unikniemy problemów z niezalogowaniem się z automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 15.01.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Tylko żeby nie było jak pewnym znanym portalu - tam jak się zalogujesz i napiszesz dłuuugaśnego posta a następnie klikniesz "wyślij" to dostajesz komunkat: "Musisz się zalogować" - bo timeout upłynął... A to co napisałeś znika bezpowrotnie - trzeba pisać od nowa. Obecnie taki post na forum Muratora pojawiłby się jako post gościa - co ratuje przynajmniej wklepaną treść posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 15.01.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Zwróciłem uwagę, iż ostatnio pojawiły się anonimowe wypowiedzi o dosyć niskim poziomie intelektu piszącego. Proponuję nie podejmować dyskusji z takim Gościem, a wtedy /tak myślę/ znikną z forum i będzie spokojnie. Pełna zgoda: Żadnych reakcji na posty gamoni. Niech spadają do gazety, albo onetu. Ta zasada wprowadzona została już dawno, ale czasem się o niej zapomina. Dlatego warto ją co jakiś czas przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 15.01.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 To może posty od gości lądowały by w jednym wspólnym wątku "Goście napisali" i w razie problemów technicznych z zalogowaniem możnaby z tego wątku odzyskać treść "utraconych" postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 15.01.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Nie przesadzajcie. Jest bardzo dużo sensownych i pomocnych wypowiedzi gosci. Jak sie trafi idiota to go ignorujemy i tyle. Nie każdy ma czas i ochote przechodzić przez proces rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 15.01.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Dajcie im ignora i tyle. Powstanie tego wątku dało tym pajacom już wystarczająco dużo satysfakcji z ich kreciej roboty. Wielki (I) dla chamstwa i tyle. P.S. Łatwo pisać ale mnie też czasami ponosi jak czasem czytam jednego czy drugiego pajaca bez nicka co to wypisują prymitywne teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Nie przesadzajcie. Jest bardzo dużo sensownych i pomocnych wypowiedzi gosci. Jak sie trafi idiota to go ignorujemy i tyle. Nie każdy ma czas i ochote przechodzić przez proces rejestracji No właśnie, a może macie jakiś pomysł co robić z nie tylko głupimi, ale też chamskimi wypowiedziami osó zalogowanych? (W razie wątpliwości służę przykładem). Poza tym dla kogoś upartego myślicie, że będzie problemem założyć konto? Na pewno dobrym rozwiązaniem jest ignorowanie głupich postów, nie tylko gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.01.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Ależ oczywiście. Jestem zdecydowanie za..... , ale jednocześnie przypomina mi się dyskusja na forum sprzed kilku dni dot. obowiązku meldunkowego i konieczności uprzedniego uzyskania pozwolenia na użytkowanie przed zamieszkaniem. Przeciwników takich "policyjnych" metod było całkiem sporo, zwłaszcza wśród anonimów (lub też był to jeden anonim to rzeczywiście trudno stwierdzić) A my tutaj chcemy sami z własnej woli ograniczać wolność jednostki Tak na poważnie. Konieczność zalogowania niewiele pomoże w zachowaniu odpowiedniego "poziomu" wypowiedzi. Kto bedzie chciał to zaloguje się zależnie od typu wypowiedzi jako Dr. Jekyll lub też mister Hyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 15.01.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 najlepiej ignorować to co się komu nie podoba, zgodnie z zasadą "omijam to co mnie nie interesuje". Na dłuższą metę na pewno zadziała to najskuteczniej Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Może przyczyną "zawirowań" jest to że kazdy Gość ma sobie "ość", powiem wiecej nawet miłość ma w sobie "ość" chociaż to bardzo przyjemne uczucie, znam z autopisji. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie zakochanych Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Zwróciłem uwagę, iż ostatnio pojawiły się anonimowe wypowiedzi o dosyć niskim poziomie intelektu piszącego. Proponuję nie podejmować dyskusji z takim Gościem, a wtedy /tak myślę/ znikną z forum i będzie spokojnie. Wielki HENZO, koń by się uśmiał, forumowicz że hej: 21 postów, zarejestrowany 1 grudnia a już mu palma wali i się szarogęsi. Większości gości nawet do pięt nie dorastasz! Ani stażem, ani inteligencją! Spadaj mądralo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 15.01.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 O.....oooooo to są uroki Forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.01.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Jedną z zalet wypowiedzi iegości jest pewna statystyka i łatwość w odpowiadaniu na dziwne pytania/wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Jestem częstym gościem na forum, niektorzy goscie faktycznie wypisują głupoty. Ale zarejestrowani niekiedy jeszcze większe, naczytali się mądrych książek i żeby to jeszcze mądrze umieli przekuć na praktykę. Panowie chwila refleksji(o poziomie intelektualnym wypowiedzi kobiet nie chce mi się dyskutowac). PRAKTYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 15.01.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Ja bym poszedł o krok dalej żeby bez zalogowania nie można było zamieszczać żadnych wypowiedzi a jedynie przeglądać forum. Ma to jeszcze jedną zaletę - unikniemy problemów z niezalogowaniem się z automatu. popieram na calej linii. niestety Polakow nie idzie inaczej niczego nauczyc jak "twarda reka" i dlatego np nawet grzeczni kierowcy musza jezdzic po zle zbudowanych "spiacych policjantach" 10km/h a nie 30 jak by dopuszczaly tego ograniczenia KRD - przy okazji: czy sa na to jakies przepisy budowlane? co do timeoutow to bym sie tym nie przejmowal bo zawsze mozna skorzystac z funkcji stalego zalogowania - dziala bez zarzutow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 15.01.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Wielki HENZO, koń by się uśmiał, forumowicz że hej: 21 postów, zarejestrowany 1 grudnia a już mu palma wali i się szarogęsi. Większości gości nawet do pięt nie dorastasz! Ani stażem, ani inteligencją!Spadaj mądralo! Cóż inteligencja to nie to samo co dobre wychowanie i ... skromność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.01.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Panowie chwila refleksji(o poziomie intelektualnym wypowiedzi kobiet nie chce mi się dyskutowac). PRAKTYK ????????????? A ja bym sugerował chwilę refleksji nad poziomem twojej kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 15.01.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Ha ha ha , Praktyk się znalazł co to z kobietami nie ma o czym rozmawiać.Nie każdy też musi być ekspertem w dziedzinie budowania. Forum jest też po to aby się czegoś nauczyć. Zapewne towarzysz samiec -nazywający się praktykiem urodził się z kielnią w reku i niczego przez całe życie nie musiał sie uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 15.01.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Ludzie (zalogowani i nie) nie dajta się prowokować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts