Anna Kotynska 09.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 (edytowane) x Edytowane 28 Czerwca 2011 przez Anna Kotynska xxxxxxxxxxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Zapowiada się ciekawie... - ale to nie jest projekt domu -tylko wizualizacja... A i jak to jest dziennik - to usunę wypowiedzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 09.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ciekawi mnie kto pozwala pod Warszawą budowac w lesie,na dolnym śląsku raczej to jest prawnie niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Martina pyta czy można tu się wpisywać, czy będą oddzielnie komentarze??? Sama się zastanawiam Projekt piękny!!!! Niedawno się na nie natchnęłam, a Twój dziennik od razu wypatrzyłam po wpisach u Beauty Będę stale zaglądać Działka bajeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Zapomniałam dodać, że na dachu masz moją wymarzoną dachówkę i oczywiście czekam na więcej zdjęć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 To nie projekt - to wizualizacje ...brakuje rzutów.. A i nie wiadomo jaka to pracownia i skąd ta nazwa czy to dziennik ? ,a z resztą Dardurdka ma rację - dobrze to wytłumaczyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts