agawi74 05.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 To znowu ja..... Tak mi się u Ciebie podoba, że często wpadam... A co do Twojego pytania odnośnie kinkietów zewnętrznych, to wg mnie są bardzo ładne, ale za nowoczesne... Może podasz jeszcze kilka innych propozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 aniu odnosnie klinkietow zewnetrznych, to nie wolalabys takich ktore by bardziej pasowaly do elementow ogrodzenia? te napewno daja bardzo ladne swiatlo, jasne, przejzyste ale czy nie sa zbyt surowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.02.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 I jeszcze tylko, zauwaz ze tutaj masz sciane z cegly. Ona troche ociepla ten metalowy klinkiet. U ciebie bedzie gladki slupek wiec i efekt troszke inny no i moj praktyczny do bolu maz juz sie martwi ze ktos co zbje te szklane oslonki nic dodac, nic ujac, caly bartek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 08.02.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dzięki za szczery komentarz, może rzeczywiście ten kinkiecik zbyt nowoczesny do mojego domu... szkoda, on puszcza takie ładne, ciepłe światło dołem i przez ten kryształ. Dzięki również Bartkowi za komentarz ale ten kinkiecik nie miałby być zainstalowany na ogrodzeniu a na elewacji budynku przy wjeździe do garażu. Dzisiaj zaczął się montarz drzwi wewnętrznych, jutro zaczynają się też zabudowy szaf. Muszę kupić klamki i różne inne konieczne rzeczki. Jestem w fabryce, więc biorę się do dzieła, Ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 hej aniu co tam u ciebie nowego slychac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 21.02.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 powoli ale do przodu. Mamy drzwi wewnętrzne, już z klamkami. Zamontowana część szaf, czekamy na zabudowę garderób i bibliotekę. Wysłałam zapytania ofertowe w sprawie blatów łazienkowych i drzwi szklanych do pryszniców. Wybrałam już kilka kolorów farb i jakieś tapety. Mam oświetlenie do łazienek, nie wybrałam jeszcze nic w reszcie domu i mam taką kompletną ambę na ten temat, że będę musiała porozmawiać z moim nieocenionym architektem. Ostatnio poprawił mi humor wyborem tapety łazienkowej. Nigdy bym na to nie wpadła, a jakby wyciągnął tą tapetą cały styl wnętrza, jednym słowem profes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.02.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Kady swoj zawod moja droga aniu chlopak sie zna i chyba zalapal o co ci chodzi a to nie zawsze idzie w parze. A zdjecia jakies beda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.02.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Aniu gratuluję Ci cudnych drzwi!!dom pięknieje w oczach a akwarelka syna istne dzieło sztuki .Masz bardzo uzdolnionego syna:yes:Acha ,nie wiem ,czy Ci już pisałam ,ale strasznie podoba mi się to siedzisko przy oknie ....marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 27.02.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dzięki bardzo. Nisze podokienne najładniejsze będą ze wszystkimi należnymi im listwami i poduchami w tkaninach. Kiedy jednakowoż to nastąpi, ehh ... nastrój mam zimowo grypowo zfrustrowany. Wszystkie postępy na budowie wydają się "too hard, too late". Staram się jednak wytrwale iść do przodu realizując maksymę "do your little things" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Aniu- drzwi przepiękne Bardzo dostojne i jednocześnie wyglądające bardzo lekko zarazem... Od razu zauważyłam inny wzór na dole i na górze- oba są bardzo klasyczne i eleganckie. A synowi pogratuluj- oj będziesz miała co wieszać na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Aniu ,a może wrzuciałabys jakieś zdjęcia?intrygują mnie bardzo te drzwi lamelowe do łazienki .Pewnie to jest coś w rodzaju moich wymarzonych schuttersów?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 05.03.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) Rzeczywiście drzwi mają stylistykę shutters'ową. Do tego moje wyszły naprawdę obłędnie. Już nie mogę się doczekać finału. Teraz wszystko jest w takim bałaganie - kartonach, foliach, co można przykryte i okręcone, że wydaje mi się, że na zdjęciach widać tylko ten bałagan. Edward niestety nie skończył z różnych względów większości zabudów. Finał ma nastąpić za 2 tygodnie.Kupiłam dzisiaj trochę lamp, farby BM do kuchni, gabinetu, sypialni. FB do łazienki. Tapetę do gościnnej, próbę farby do lobby, salonu i jadalni i pozostało mi jeszcze wiele wyborów ... niestety Edytowane 6 Marca 2011 przez Anna Kotynska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.03.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Aniu melduje sie jako kolejna podgladaczka Twojego cudnego domu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witaj Aniu, czy przy okazji robienia fotek, udałoby się jeszcze pstryknąć zbliżenie tych drzwi na górze ? Pięknieją wnętrza, och pięknieją...a syn jaki uzdolniony...fajne te nasze dzieci... Z podziękowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 08.03.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) Witajcie Moje Drogie, dzięki wielkie za wizytę, oczywiście zapraszam częściej. Zdjęcia drzwi na górze chętnie dorobię Mam tylko problem z tymi zdjęciami, mianowicie aparat wariuje przy całej białej przestrzeni i większość zdjęć mam takich jakichś rozmazanych. Ten sam aparat, w normalnych, "kolorowych" przestrzeniach zachowuje się normalnie. I tak dobrze, że znacznie zmniejszył się poziom białego pyłku post gipsowego, bo wtedy zdjęcia wychodziły takie jakby "zaśnieżone". Czy zechciałybyście skomentować moje propozycje oświetleniowe, please? Edytowane 8 Marca 2011 przez Anna Kotynska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.03.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witaj Aniu, pozwolisz, że ja najpierw skomentuję łazienkę gości- cudo!!!!! Elegancka, dostojna i w moich ulubionych barwach kolorystycznych Co do oświetlenie zewnętrznego, to podoba mi się propozycja nr 1 lub 3. 2 nie bardzo mi leży i wydaje się być trochę nowoczesna. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 ja tez stawiam na Nr 1 i 3 lazienka z klasa, nie przesadzona. Kocham twoj zlew i szafke ! wiem ze tobie sie wydawala za duza ale uwierz jest idealna !!! aniu masz piekny domek, wnetrza pomalutku oswoisz.Wiecej wiary we wlasne wybory, albo inaczej wrzuc na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 11.03.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Odnośnie propozycji lampek zewnętrznych - to moja preferencja to chyba nr 3, ale nie jestem jeszcze do końca przekonana, więc dalej będę szukać. A co myślicie o lampie butelkowej? Co do szafki w łazience gości - kupiłam ją dosyć dawno temu, teraz kerasan ma dużo ładniejsze szafeczko - konsolki, za o wiele mniejsze pieniądze, trochę szkoda, ale "to se ne vrati". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 aniu, pomysl lampy z butelkami jest szalowy, tyle ze zapomnialam ci napisac wczesniej pierwszy raz z taka sie spotykam i czuje ze jeszcze nie jednym nas zaskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 o, jesteś No to czekamy na zdjęcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts