Amtla 26.01.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A ja wytrzymałam do wieczora...ale już się buntuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 oj warto bylo czekac ! mam nadzieje ze wstawisz wiecej zdjec bo z tego co pamietam to w projekcie mialas kredensik na talerze a ja strasznie ciekawska jak on wyszedl. Dawaj wiec zdjecia bocznej sciany! kuchnia prosta i bardzo elegancka !!! kolor wyszedl bardzo delikatny, nie jest blado bialy nie jest za zloty czy za ciemny. Bardzo dobrze wybralas aniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 o juz sa ! super a mebelek w lazience i lustro tez pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Szafeczke widze, dawaj lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 29.01.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 OO! Jak miło, że jesteście ... he, he, he ... dopiero przyjechałam do domu. To był bardzo ciężki tydzień. Wczoraj calusieńki dzień na budowie, czwartek calusieńki w samochodzie. Nie mam więcej zdjęć, a te, które zamieściłam mam tylko dzięki uprzejmości stolarza, który wyciągnął swój aparat, cyknęliśmy trochę zdjęć, mój synu skopiował je dzisiaj rano na swojego twardziela i są. Dziękuję bardzo za pochwałę, ale uważam, że zdjęcia wogóle nie oddają jej urody. Jestem dosłownie zachwycona, co mnie cieszy, bo strasznie się tej kuchni bałam. W czwartek miałam taką schizę z uchwytami, że szkoda gadać, ale teraz jestem zadowolona z wyboru. Kolor kuchni to china white z Benjamina Moora, też jestem zadowolona z wyboru, chociaż znowu przyznam, że to nie mój pomysł, tylko Mateusza, mojego architekta. Niestety nie mam zdjęć zabudowy nisz i lustra. Jutro jedziemy z lepszym aparatem Werciu, nie mam zdjęć kredensiku od strony jadalni, bo właśnie on nie został jeszcze skończony. Szklarz źle dociął szybki i nie dało się ich wstawić, będą za ok. tydzień, tak jak szafy i zabudowy garderobiane i szafa łazienkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 no to poczekam ale ciesze sie bardzo ze jestes zadowolona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 29.01.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Tak, jestem bardzo zadowolona, wolałabym, żeby była już skończona, ale cóż mogę zrobić Byliśmy też dzisiaj w Riviera Maison, kupiłam sobie parę gadżecików w nagrodę za ciężką pracę, ale pojechaliśmy też po inspiracje, chcemy zlecić Edwardo następne prace, bo uważamy, że jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a no jezeli edwardo swietny to go trzymaj i niech robi to co potrafi ja dzis tez sie poszlajalam po sklepach. Nie byla to riviera maison tylko ikea ale kilka pierdolek przytachalam. Napewno przemycilabym wiecej ale wiesz kto byl ze mna, sam minister finansow, i swoim groznym wzrokiem pilnowal zebym za bardzo nie szalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 29.01.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ja dzisiaj sama się starałam powstrzymywać, żeby nie nakupić za dużo. dom jeszcze nie gotowy a gratów do niego nie ma już gdzie upychać Znowu czeka mnie trochę pracy nad planowaniem i wyborem kolorów itp. itd. Już jestem trochę tym przemęczona, ale jakoś trzeba wytrzymać. Najchętniej przeszłabym już do tych słodkich dodatków. Podpowiedz, z kąd te słodkie dodatki do pokoju Alexa? Niezwykła kolorystyka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Aniu te dodatki sa ze sklepu maisons du monde. Chyba prowadza tez sprzedaz wysylkowa i maja raczej normalne ceny na meble jak i na przydasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 29.01.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dzięki, zaraz sobie "wyguglam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.01.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 aniu kredensik jest ''debesciarski'' podoba mi sie strasznie !!! i nic na to nie poradze ze to moje zboczenie, mam jakis szczegolny sentyment do tych mebelkow jak mi pisalas o ogrodzeniu to sie spodziewalam najgorszego. Wyszlo dobrze, moze nie tak jak chcialas ale uwierz ze jak przyjdzie tynk i kolor bedziesz zadowolona. A jak jeszcze posadzisz troche zieleni to juz calkiem zapomnisz ze przezywalas prenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 30.01.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dzięki bardzo za podnoszenie na duchu Ogrodzenie nie będzie już tynkowane, tylko malowanie i koniec. Mam nadzieję, że zieleń kolumnowa trochę poprawi wygląd moich przęseł, na zdjęciu zresztą jeszcze w folii, bo nie chciałam jej zdejmować przed malowaniem słupów i murów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Chciałam się przywitać i na głos pozachwycać Przepięknie tu!!! Ja także planuję grację classic w mojej łazience, ale oktagonalną z ciemniejszą kostką i nie mogę zdecydować się między kolorem Bianco a Beach, dlatego jak tylko usłyszałam, że w jednej z łazienek masz Beach, to chciałam prosić o ujawnienie jakiś fotek tejże łazienki:rolleyes: Do tego też będzie marmur (trochę jaśniejszy, bo crema marfil). Chciałam też spytać o okap w kuchni. Dobrze widzę, że go nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Och i zapomniałam dodać, a to bardzo ważne jest: przepiękne cokoły przy kuchni. Niesamowite. Nie widziałam jeszcze takich i na pewno zaraz zgapię bo jestem akurat na etapie projektowania kuchni. Wygląda to niesamowicie lekko. CUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 02.02.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witaj Magda, miło że wpadłaś, zapraszam do szczerego komentowania Odpowiadając - mam Grazię w dwóch łazienkach, w obydwu serię new classic. W jednej z łazienek mam kolor beach, czego szczerze i serdecznie żałuję, w drugiej łazience kolor shell i ten kocham szczerze (na zdjęciach w dzienniczku przy ostatniej prezentacji z szafką łazienkową i lustrem). Kolor beach z moim marmurem botticino, wygląda poprostu jak budyń. W kabinie prysznicowej mam płytkę oktagonalną beach i do tego kwadracik w kolorze panna, teraz zrobiłabym prostą płytkę, byłoby prosto i elegancko. Odnośnie marmuru - teraz wybrałabym biancone, ale przy planowaniu kolory białe wydawały mi się "za szpitalne", dopiero teraz potrafię ocenić, że wygląda to świetnie. Dzięki za komplementy dla kuchni, jest jeszcze nie skończona. Okapu nie ma, będzie coś w rodzaju zawieszki relingu z oświetleniem nad półwyspem. Mój ideał podpatrzony na zdjęciach siematica, prosta stalowa rama z oświetleniem. Nie będę też miała płytek pomiędzy szafkami, jeszcze nie wiem, czy to polubię. Błędem był wybór płyt grzewczych, na projekcie wyglądało to dużo lepiej niż w realu, teraz wybrałabym dużą, zintegrowaną płytę. Płyty domino siemensa mają inne wykończenie co doprowadza mnie do szału, przecież to jedna linia wzornicza, ale tak to jest, jak się kupuje z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wpadłam się przywitać i pozachwycać... za moimi forumowymi koleżankami.... Absolutnie jest cudnie i już nie mogę się doczekać efektu finalnego. Będę dalej podglądać i kibicować, jeśli pozwolisz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Kotynska 02.02.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Agawi - masz przepiękne oczy Zapraszam serdecznie do szczerego komentowania, chętnie też usłyszę konstruktywną krytykę pozdrawiam - będę nieaktywna przez następne dwa dni, jadę w "polskę" służbowo, nie chcem, ale muszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dziękuję za odpowiedź, bo dzięki tobie już wiem, że płytki bedą białe:) Swoją drogą, nie wiem dlaczego producenci uznali, że proste i oktagonalne powinny mieć inne odcienie:( To jakieś totalne nieporozumienie, gdyż przy oktagonalnych naprawdę nie ma wyboru - białe i tyle:mad: Gdyby był Shell, też od razu bym brała i się nie wahała. A i kostki w ogóle w jakiś dziwacznych kolorach. Też nic wybrać nie można. Albo czarne (o bordowych to nawet nie wspominam), albo jaśniejsze od kafli - tragedia!!! A jakoś nie potrafię z nich zrezygnować I jak gdzieś już wspomniałam, w kostkach będę zmieniać szkliwo (na szarobury odcień). Kuchnia naprawdę boska. Choć brak pochłaniacza mnie szokuje. Kojarzę taki rodzaj relingu pod sufitem - świetny, ale bez pochłaniacza? SZOK:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Agawi - masz przepiękne oczy Zapraszam serdecznie do szczerego komentowania, chętnie też usłyszę konstruktywną krytykę pozdrawiam - będę nieaktywna przez następne dwa dni, jadę w "polskę" służbowo, nie chcem, ale muszem... Dzięki Anno, ale to niestety nie moje SOM Ja mam zielone... Co do krytyki-hmmm co by tu skrytykować- chyba to, że za mało zdjęć W takim razie wracaj szybciutko, bo my tu czekamy na Ciebie... Edytowane 3 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts