rael_ww 09.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Szanowni posiadacze, proszę podzielcie się swoimi opiniami. Podoba mi się ten wkład, ale chciałbym wiedzieć jak się w rzeczywistości spisuje. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-kominki.waw.pl 07.09.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam serdecznie Zajmuje się kominkami od kilku lat, miałem już kontakt z tym wkładem. Jest bardzo udany model firmy KFD, wkład praktycznie nie zniszczalny. Posiada bardzo wysoka sprawność grzewczą oraz płynną możliwość regulowania tępa spalania no i ta cena. W tym przedziale cenowym nie ma lepszego wkładu stalowego z szamotem. W razie bardziej szczegółowych pytań służę pomocą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosa1000 02.06.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Proszę zastanowić się nad zakupem kominków firmy KFD. Jestem posiadaczem kominka tej firmy i jestem z niego BARDZO NIEZADOWOLONY. Wg. mojej opinii jest to kominek wykonany poniżej jakichkolwiek oczekiwań. Po kilku miesiącach zwykłego okazjonalnego użytkowania (palenie w kominku głównie w weekendy) i stosowania odpowiednich środków do czyszczenia kominków odkryłem całą listę wad: - skorodowane wkręty i uszczelki drzwi- uszkodzenie powłok lakierniczych- oraz inne wady (np. nagrzewanie się uchwytów do temperatury uniemożliwiającej dotknięcie suwnic) Mam z tym kominkiem jak i z producentem oraz sprzedawcą same problemy. Dla osób zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia na maila. Proszę o wiadomość na priv. NIE POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 02.06.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam. No nareszcie ktoś zasugerował na FM, że wkłady (paleniska - jak ja to nazywam) służą jednak do palenia w nich ognia ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.06.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wklej jakieś zdjęcie skorodowanych uszczelek. Nie wiedziałem... Mówisz, że nagrzewa się... To lodów tez nie jesz, bo ziębią ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 03.06.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam. No nareszcie ktoś zasugerował na FM, że wkłady (paleniska - jak ja to nazywam) służą jednak do palenia w nich ognia ... Pozdrawiam. No tak, po dobrych kilku latach działania forum powoli wykluwają się jakieś konkretne wnioski. Może niebawem zostanie wysnuta z wypowiedzi śmiała teza, że paleniska, oprócz palenia w nich ognia, służa również do zdrowego i racjonalnego ogrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts