Gość BOGNA 15.01.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 proszę o opinie o oknach drewnianych firm CDM Majewski oraz Urzędowski od pół roku nie mogę się zdecydować a wiosna tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Rzuć kostką. Ja mam dwa lata Urzedowskiego.Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 15.01.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 wybierz trzeciego:ja proponuje firme od ktorej kupowalem juz 3 razy okna. Okna sa naprawde solidne. Arex PW Roman Bauta64-200 Karpickogm. Wolsztynul. Poznanska 9(068) 347-02-00 poczytaj tez tutaj:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2695&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 15.01.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Rzuć kostką. Ja mam dwa lata Urzedowskiego. Ryszard No i co...? Pytam, bo niedawno je kupiłam pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Rzuć kostką. Ja mam dwa lata Urzedowskiego. Ryszard No i co...? Pytam, bo niedawno je kupiłam pozdr. No i nic. Są. Działają. Nic się z nimi nie dzieje. Są drewniane, bo takie chciałem ja i moja żona. Z konserwacją nie ma zadnych problemów. Zawiasy psiknie się raz do roku WD-40, ramy i skrzydła dwa razy do roku czymś do drewna (PRONTO lub czym innym). Mycie szyb, wedle uznania. Jak ktoś jest ultraczyścioch moze co tydzień. Ja jestem leń to dwa razy w roku ma im wystarczyć. Malowanie. Pierwsze wg instrukcji - po pięciu latach. Pożyjemy, zobaczymy. Okna były wstawiane przed tynkami i wylewkami. Prace te nie pozostawiły, żadnego śladu na oknach. Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts