tadek 1 10.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam panowie, jestem nowy na forum i mam pytanie jaki polecacie dobry gips do gładzi gipsowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 10.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie czaje na co ci gips do gladzi? chcesz je zmieszac razem? czynajpierw chcesz polozyc gips na sciane a nastepnie gladz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 10.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jeśli miałeś na myśli położenie gładźi na tynki a nie szpachlowanie całościowe ścian czy skosów lub sufitów, możesz zastosować wiele gotowych mas, na równanie ubytków raczej workowane,masy gotowe są już z gipsem, są też masy bez dodatku gipsu,masy akrylowe i wiele innych w zależności zastosowań, gips szpachlowy znajdziesz bez problemu w każdym składzie,gładź również,jeżeli chodzi o poradę który lepszy nie ma jednoznacznej odpowiedzi zależy komu do czego jest ptrzebny,ilu fachowców to i tyle może być odpowiedzi,nazw materiałów nie podaję ze względu na krypto reklamę,wystarczy że poszukasz na wyszukiwarkach z hasłem gładź, gips szpachlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts