gospie 10.01.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ... czy ktos ma, prosze o zdjęcia, mam w plamie takie dwie nad sobą i nie wiem czy nie za wąskie będą wacham sie więc między takimi a 60x40 pozd gospie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 10.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Za wąskie optycznie? Czy zbyt wąskie "użytkowo"? Jeśli chodzi o funkcjonalność - zastanów się co w tych szafkach będzie przechowywane. np. tem gdzie nalewa się herbatę przydadzą się kubeczki i herbata . Jeśli masz pod ręką jakieś kartony - zrób sobie atrapę tych szafek i powieś na przewidzianej dla nich wysokości. Sprawdź jak się do nich sięga. (Warto pamiętać, że pod szafką będzie zapewne blat - więc przy testowaniu "zasięgu" trzeba to uwzględnić . No i czy sięgając nie walniesz łokciem w okap .... lub inny mebelek.) PozdrawiaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 (edytowane) ... czy ktos ma, prosze o zdjęcia, mam w plamie takie dwie nad sobą i nie wiem czy nie za wąskie będą wacham sie więc między takimi a 60x40 pozd gospie . Edytowane 27 Stycznia 2017 przez magpie101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 U mnie 60x30, szerokość wystarczająca, bardzo wygodne do otwierania: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/QxmlJFTYeAK1B8d6mB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts