magero 15.01.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Czy coś wiecie na temat kleju do parkietów "Piąta Klepka"? Może ktos z Was go używał? pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 15.01.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 magero to żart??? Nikomu z Nas nie brakuje "Piątej Klepki". Super sprawa- polecam. A Ty jej jeszcze nie masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson1 13.12.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 dopisuje się do pytania, prawdę mówiąc zacząłem nim kleić, ale może jeszcze nie za późno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 13.12.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ekipa, która bedzie mi kładła parkiet powiedziała, ze 5klepka obnizała znacznie jakosc, choć da się na niej kleić. Kiedys prawie wyłacznie jej uzywali. Teraz robią na mapei lub pallman (nie wiem czy dobrze zapamietałem nazwy). Te ostatnie na pewno drozsze, ale jakos specjalnie mnie na nie nie namawiali - po prostu dali mi wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson1 18.12.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 dzieki za odzew ja juz jeden pokoj ulozylem, ciekawe kiedy zacznie cos odchodzic albo odpadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts