ramzes wielki 10.01.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam... Mam skosy wykonane z żelbetu gr. 15 cm + 15 cm zwykłego styropianu + 5 cm wylewki aby dociążyć styropian. Na to dopiero jest zrobiona więżba dachowa. Potrzebuje fachowej rady jak docieplić dobrze w takim wypadku dach aby był bardzo dobrze ocieplony???? Jest tam jeszcze miejsca na 20 cm docieplenia (między krokwiami więżby dachowej)... I wtakim wypadku mam teraz położyć dobrej jakości wełnę mineralną... Słyszałem opinie że jak bezpośrednio położę teraz wełnę na wylewkę to będzie się skraplać???? (niby powinno się zrobić szczelinę między wylewką stropodachu a wełną????). POMOCY !!!!! Co o tym myślicie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 10.01.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 skos beton, styropian, znow beton na to wiezba ehhhh masz chlopie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 11.01.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 wiele widzę nie możesz pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 11.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zapytaj Ged'a, On ma "trumnę", żadnej wylewki nie dawał na styropian a gość dokładny jest więc robi solidnie. Pozdr. http://forum.muratordom.pl/dziennik-ged-a,t18505.htm Fotek nie ma od kilku miesięcy więc wiele nie podejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 13.01.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 halo czekam na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts