HaniaKrzyś 25.08.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 i jak tak dalej pójdzie to nic więcej nie będzie z wyposażenia bo kasa się kończy:bash: Kama - Wy dopiero na tym etapie mówicie o kasie, a ja dzisiaj ze strachu poszłam do banku z zapytaniem czy można zwiększyć kwotę kredytu? Tak pytam już na wszelki wypadek, gdyby faktycznie zabrakło nam kasy. Wczoraj zakupiliśmy drzwi, bo jakaś promocja była, do końca sierpnia, no i zdecydowaliśmy się, ale nie wiem czy uda się je zamontować Ale co tam? jak szaleć, to szaleć, będziemy się martwić później:lol: Kama, Ania! Takie dzielne kobiety, na pewno dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.08.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Dziękować , dziękować ,za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.08.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Kama, Ania! Takie dzielne kobiety, na pewno dadzą radę Pewnie, że damy radę! W końcu moje motto od początku budowy to: "Jakoś to będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.08.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 A my zalaliśmy .....strop!!!!!!!!!!!. Mirek gratulacje,pamiętaj o ,,HALT""-cie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.08.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Pawełku, HALT to moje motto i tego się trzymam.Oblewanie było , ale ja byłem grzeczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.08.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) No Mirek widzę, że wreszcie ruszył dziennik tylko jakiś skromny na razie , wierzę że będzie się rozwijał, a tak w formie komentarza: geodeci OK a działkę to jakoś tak szerzej nam pokaż bo na razie to chyba tylko kawałeczek uchwyciłeś no no ruszyłeś z kopyta, widzę, o 7:51, był wpis jeden, a tu już 6, piorunem ps, wysłałam na pw instrukcję Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.08.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Pawełku, HALT to moje motto i tego się trzymam.Oblewanie było , ale ja byłem grzeczny. Cieszę się bardzo. U nas pan miał skończyć mebelki i dał ciała-załamka z tymi fachowcami-popadało,ziemia namiękła ,można działać przy oczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.08.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Kto chce kupić mieszkanie w W-wie Ursusie?.Ratunku, zastój na rynku nieruchomości czy ludziska kasiory nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Oj, nas też to niedługo czeka... Strach pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.08.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Kama ,dziennik pisał i foty wklejał mój syn Damian,ja byłem w pracy, z resztą i tak tego nie umiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jutro zaczynam murować ścianki kolankowe ,tylko dwie warstwy i wieniec ,tak jak w projekcie, nic wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Kama ,dziennik pisał i foty wklejał mój syn Damian,ja byłem w pracy, z resztą i tak tego nie umiem . ot cała tajemnica, a ja się zastanawiałam cały dzień coś Ty się tak za "robotę" w pracy wziął Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 01.09.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Wczoraj mieliśy wizytę pana który mierzył drzwi UWAGA W projekcie jest ZONK. Otwory drzwiowe na górze według projektu maja 205 cm wysokości.Znormalizowane drzwi wymagają otworu 209 cm. jeśli nie chcecie kuć należy to uwzględnić przy budowie ścianek działowych. To już druga po braku krokwi w wykazie, skucha projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 03.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 AGP-ON, dzięki za cynk , a tak na marginesie,ja jak muruję to zostawiam 210 cm, nie patrząc w projekt.Każdy ,szanujący się murarz ,powinien to zweryfikować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts