KamaG 04.02.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 czyli nie agencja, ale na pewno będzie towarzysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.02.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Na Głównej będziecie mieszkać? To pewnie w samym centrum miasta Nie to co my - wieśniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 04.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Anka, nie rozśmieszaj mnie To jakaś paranoja ,jest to pierwsza ulica Lublina ,wjeżdżając od Warszawy.Częściowo wyasfaltowana i nieoświetlona .Dlaczego tak nazwana, Bóg jeden wie .Tak że , wieśniactwo w modzie . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja sobie sprawdziłam, bo też myślałam, że gdzieś w centrum i miałam sobie zerknąć kiedyś przy okazji wizyty w Lublinie i trochę się zdziwiłam no ale w końcu to Lublin, nawet jak sam początek nasza ulica też się ciekawie nazywa, jak nadawano jej dawno temu (parę lat)nazwę to mieszkańcy zaproponowali "szlachecką" w urzędzie przemyśleli sprawę i mamy ulicę Stalowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.02.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265100548_by_jagielek_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Na Głównej będziecie mieszkać? To pewnie w samym centrum miasta Nie to co my - wieśniaki http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265036966_by_waldus71_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 05.02.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja Wam dam agencję ,to jest adres naszej działki .Ale wykombinowali . Pozdrawiam . Casami trzeba pożartować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mam świeże wieściPhil, najsławniejszy świstak świata z miasteczka Punxsutawney, przepowiedział jeszcze sześć tygodni zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 to to czas rozgrzewać łopaty do dalszego działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.02.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 U nas to raczej kielnie http://www.amate.pl/up_tow_zd_1119124128/FIRMA_007.jpg ale łopatę też rozgrzejemy http://img130.imageshack.us/img130/9979/lopata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 05.02.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam pchełkowców, .Dzisiaj odebrałem warunki podłączenia energii elektrycznej, jeszcze gaz i woda,damy radę ,jakoś to będzie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina83 05.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam pchełkowców, .Dzisiaj odebrałem warunki podłączenia energii elektrycznej, jeszcze gaz i woda,damy radę ,jakoś to będzie. . Witam wszystkich. Ja również mam już warunki energetyczne, a dziś złożyłam wniosek o wodno-kanalizacyjne, ale nie ta biurokracja z wnioskami jest dla mnie najgorsza.... Najbardziej zszokowała mnie cena projektu przyłącza wody i szamba, za które Pan który ma ku temu odpowiednie uprawnienia zażyczył sobie 1100 zł Kwota ta zwaliła mnie z nóg, bo w naszym małym miasteczku, tyle zarabia się miesięcznie. Trochę już zaczynają puszczać mi nerwy, bo kupiłam gotowy projekt i dałam za niego 1600zł, a za całą resztę, bez zmian w projekcie zapłacę około 2500zł. To karygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 05.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Znalazłem również architekta .Za adaptację projektu ,wszystkie przyłącza i zmianę w projekcie ,wynegocjowałem 2700 zł.Kupa forsy , ale taniej się nie da . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Marek 2010 05.02.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 WitamMłodzi to my z żoną nie jesteśmy, ale damy radę. My też pchełkę na zboczu z piwnicą częściowo odkrytą zapewne zbudujemy.Uzgodnienia i Pozwolenia mamy, sprawy były załatwiane od września 2009.No i mamy pozwolenieTrochę projektant adaptujący nam nawydziwiał ale trudno, papier jest cierpliwy. Napisałem "zapewne" bo mam mieszane uczucia co do budynku.Właśnie teraz jak już wszystkie papiery załatwione, wydaje mi się, że ma dużo ścian nośnych jak na tak mały budynek. Szerokość salonu trochę mała. Podziwiam dokonania innych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witajcie w grupie decyzja musi być Wasza wiadomo, co do ścian nośnych to można pchłę odchudzić, w sumie wystarczy tylko ta przez środek, a na udanego to i ją można podciągami załatwić, tyle, że to już konstrukcję trzeba by przeliczyć. trudne wybory przed Wami, trzymam kciuki, żeby były słuszne Możecie nam pokazać pchłę z piwniczką? np elewacje tu wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 07.02.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 My też pchełkę na zboczu z piwnicą częściowo odkrytą zapewne zbudujemy. jesteśmy bardzo ciekawi . Zmiana koncepcji ogrzewania-uwaga-piec na paliwo stałe na 99% kto będzie ogrzewał paliwem stałym proszę spojrzeć na piec KOSTRZEWA-WARMET CERAMIK 14kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 07.02.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam Młodzi to my z żoną nie jesteśmy, ale damy radę. My też pchełkę na zboczu z piwnicą częściowo odkrytą zapewne zbudujemy. Uzgodnienia i Pozwolenia mamy, sprawy były załatwiane od września 2009. No i mamy pozwolenie Trochę projektant adaptujący nam nawydziwiał ale trudno, papier jest cierpliwy. Napisałem "zapewne" bo mam mieszane uczucia co do budynku. Właśnie teraz jak już wszystkie papiery załatwione, wydaje mi się, że ma dużo ścian nośnych jak na tak mały budynek. Szerokość salonu trochę mała. Podziwiam dokonania innych ! WITAJCIE W naszych skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 My też pchełkę na zboczu z piwnicą częściowo odkrytą zapewne zbudujemy. jesteśmy bardzo ciekawi . Zmiana koncepcji ogrzewania-uwaga-piec na paliwo stałe na 99% kto będzie ogrzewał paliwem stałym proszę spojrzeć na piec KOSTRZEWA-WARMET CERAMIK 14kW Ale numer... my też zmieniliśmy ale na Biavar'a na ecopellet przekonał na człowiek z firmy zajmującej się CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam Wszystkich .Co takie puchy na forum ? . Chester ,dlaczego zmieniasz koncepcję ogrzewania ? Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam Wszystkich .Co takie puchy na forum ? . Chester ,dlaczego zmieniasz koncepcję ogrzewania ? Mirek . Żeby na żarcie nie tylko dla pieca starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts