AGP 16.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 O nie, śniegowi mówimy zdecydowane "nie" i już w ten weekend mu dziękujemy!!! Zapraszamy w grudniu Chester, ja też bym chciała czysto..., ale obawiam się, że bardziej czysto miałabym w portfelu Życie zmusza do trudnych wyborów. U nas, niestety, ekogroch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.03.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chester u nas też mapki znacznie tańsze ok 350-400zl ja też już podziękuję zimie, chociaż dzielnie ją znosiłam i nie grymasiłam do tej pory jak u Was warunki gruntowe? bo nasza pchła stoi właśnie po kostki w błocie mam pięknie uplastycznioną wierzchnią warstwę gruntu, jak ja tęsknię za trawnikiem a tu jeszcze przyłącza przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.03.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 U nas o dziwo twardo Elektryk i kanalarz jeszcze tylko zryją i można kostkę zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 16.03.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A ja , już buduję , i zmieniła mi się koncepcja ogrzewania. Będzie gaz ziemny i kominek z DGP ( przynajmniej na razie). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 To może czas dziennik założyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 16.03.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 U nas o dziwo twardo Elektryk i kanalarz jeszcze tylko zryją i można kostkę zakładać Musiałem w sobotę zamówić ciężarówkę piachu na podjazd-robiło się małe jeziorko.Liczyliście cenę kostki i robociznę bo ja tak-chodnik plus podjazd do garażu i ew.dodatkowe miejsce postojowe na drugi samochód to około 110m2 Wyszło na to że przy średniej jakości kostce muszę wybulić 8000-1200tyś. Podjazd wysypię (kolorowym) tłuczniem-chodnik z kostki z odzysku,jak za 100 lat będzie kasa to prowizorkę się wymieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 16.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 AGP-ku, dziennik założymy jak będzie PnB, na razie kręcę zbrojenie, zbijam kibelek i robię przyrząd do cięcia belitu (dokładny), co by kąt trzymał. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 16.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chester,nie myślałeś o płytach ażurowych , dużo taniej , samemu można ułożyć i trawka w środku rośnie.Ty przecież lubisz roślinki, nieprawdaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kurcze Chester nie załamuj, nie rozglądałam się jeszcze za kostką, ale widzę, ze nie ma sensu się rozglądać nawet... przy naszej drodze to i tak ciągle byłaby brudna, a za taką kasę to szlak by mnie trafił wycenialiście może meble kuchenne? ja dziś trafiłam na wyprzedaż ekspozycji, są ładne meble w BRW w kolorze wiśnia, dwa ciągi 2,45 i 2,10 i zabudowa na lodówę, górne szafki poziome 2,60 na systemach bluma, z laminowanym blatem całość 5400, próbowałam ustawić podobne z ikei to mi wyszło 6600 bez szafek wiszących tylko stojące w wersji podstawowej, a gdzie fronty, uchwyty i cała reszta w sumie to by mi pasowały do układu kuchni a z drugiej strony, co ja teraz będę robić z tymi meblami choroba, jeszcze nie mam wszystkich ścian a już mi pierwsze decyzje meblowe spać nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 16.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kama, zamiast ścianek poustawiaj ,jak się co zmieni ,to przesuniesz ,będą mobilne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 17.03.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Chester,nie myślałeś o płytach ażurowych , dużo taniej , samemu można ułożyć i trawka w środku rośnie.Ty przecież lubisz roślinki, nieprawdaż . Mirek,w,, fazie'' poczatkowej tak miało być-starzeję się, to mi się gusta zmieniają .Takie płyty ,,pogryzą''Pchełkę-dla mnie to jest za ,,delikatny''budynek i z ażurami będzie kwas .Tsza by cuś delikatnego ale i praktycznego-kostka wszyscy mają i cena ,kruszywo o b.dużej średnicy to będzie to z odcieniem rudo-brązowym,jak wyjdzie zobaczymy napewno was poinformuję i zamieszczę foty. Kurcze Chester nie załamuj, nie rozglądałam się jeszcze za kostką, ale widzę, ze nie ma sensu się rozglądać nawet... Kama sprawdź na Allegro ,przelicz ,dodaj robociznę i pochwal się z nami wynikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Chester,nie myślałeś o płytach ażurowych , dużo taniej , samemu można ułożyć i trawka w środku rośnie.Ty przecież lubisz roślinki, nieprawdaż . Mirek,w,, fazie'' poczatkowej tak miało być-starzeję się, to mi się gusta zmieniają .Takie płyty ,,pogryzą''Pchełkę-dla mnie to jest za ,,delikatny''budynek i z ażurami będzie kwas .Tsza by cuś delikatnego ale i praktycznego-kostka wszyscy mają i cena ,kruszywo o b.dużej średnicy to będzie to z odcieniem rudo-brązowym,jak wyjdzie zobaczymy napewno was poinformuję i zamieszczę foty. Chester, głośniej to powiedz, żeby mój AGP-ON usłyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Słyszy, słyszy.Ale ja nie chciłem przed Pchłą, tylko z boku wzdłuż garażu coby później dostaać sie na tyły budynku nie niszcząc trawnika!Gdy zarośnie trawa to widac ich nie będzie.A zawsze może zajść onieczność zrobienia czegoś na tylach dziąłki, choćby ziemię ogrodową przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 RATUNKUUUUUUU!!!! Ogród mi betonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 RATUNKUUUU!!!! AGP-ka kuchnie mi mebluje a sama gotować nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 RATUNKUUUU!!!! AGP-ka kuchnie mi mebluje a sama gotować nie chce ciiiiiiicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 17.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 AGP-ku,wszystko jasne z tą kuchnią, mam to samo , ale jak mnie ,do IKEI zaciągnie to bufetu nie ominie,przyjemne z pożytecznym, chociaż tyle z tego mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 może dziewczyny dojrzeją do gotowania, bo ja to nawet ostatnio piec zaczęłam tak żeby do wprawy dojść jak już będę miała kuchnie w pchle, a jeszcze jakiś czas temu to kuchnia mnie nienawidziła-tak mówił mój małż, a w tym roku upiekłam już ze 4 razy ciasto i ciasteczka i eklerki, a to o jakieś 4x więcej niż przez całe moje życie a ja myślałam nad ułożeniem podjazdu z polnych, lokalnych kamieni, u nas to żółty piaskowiec, albo lekko "buraczanogliniany" ustabilizowanych lekko cementem, oczywiście od wierzchu byłyby łamane, żeby dać w miarę płaską równą powierzchnię sąsiedzi mają całe kupy na podwórkach, po kopaniu fundamentów, uroki budowy na skraju doliny rzecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 18.03.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 AGP-ku,wszystko jasne z tą kuchnią, mam to samo , ale jak mnie ,do IKEI zaciągnie to bufetu nie ominie,przyjemne z pożytecznym, chociaż tyle z tego mam . Jest super promocja od 15 lat-hot dog za 1 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 18.03.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 a ja myślałam nad ułożeniem podjazdu z polnych, lokalnych kamieni, u nas to żółty piaskowiec, albo lekko "buraczanogliniany" ustabilizowanych lekko cementem, oczywiście od wierzchu byłyby łamane, żeby dać w miarę płaską równą powierzchnię sąsiedzi mają całe kupy na podwórkach, po kopaniu fundamentów, uroki budowy na skraju doliny rzecznej Super sprawa,takie płyty to miód na moje betonowe wizje-u nas to drogo takie tematy ,Kama jak będziesz miała zadużo piaskowca mogę przyjechać ciężarówką i nadmiar uprzątnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts