chester633 06.04.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Gdzie ja jestem,chyba w Matrixie-to jakiś kawał genialnego informatyka,haloooooo już po 1 kwietnia.Wczoraj męczyłem się z forum 0.5 godziny dałem sobie siana i musiałem 2 razy resetować komputer-lipa.Nic nie mogę znaleźć,krew mnie zalewa-chyba zniknę.Dziś melduje się na budowie forumowy pan Robert-ocieplenie i karton gipsy,w tygodniu pan podbitka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 06.04.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Skoro mi się udało wykonać już 2 wpisy to proponuję: I Ogólno Polski Zlot Inwestorów budujacych domek wg.projektu pt: PCHEŁKA-ufff,chyba że ktoś proponuje inną nazwę naszego spotkania.Termin i miejsce proponuje wpisywać poniżej - demokratycznie największa ilość głosów decyduje o czasie i miejscu spotkania. 1.) Chester Żabia Wola 3-4 lipca 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Skoro mi się udało wykonać już 2 wpisy to proponuję: I Ogólno Polski Zlot Inwestorów budujacych domek wg.projektu pt: PCHEŁKA-ufff,chyba że ktoś proponuje inną nazwę naszego spotkania.Termin i miejsce proponuje wpisywać poniżej - demokratycznie największa ilość głosów decyduje o czasie i miejscu spotkania. 1.) Chester Żabia Wola 3-4 lipca 2010. Powyższy termin nam pasuje, ale proponujemy także inny/kolejny: 2) AGP-y, Ciężków - koniec sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.04.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) to i ja się dopisuję, chętnie zajrzę i tu i tu:lol2:i Was zobaczę u nas - termin - każdy wakacyjny jak na razie wolny:D ps. coraz lepiej forum śmiga, więc uszy do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni Pytanie mam do Was, ile cm styropianu w posadzkę parteru? w projekcie jest 15cm, robi ktoś więcej? bo ja myślałam o 20cm ale mnie skrytykowano na lokalnym rynku Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez KamaG dopiski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 07.04.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 to i ja się dopisuję, chętnie zajrzę i tu i tu:lol2: i Was zobaczę u nas - termin - każdy wakacyjny jak na razie wolny:D ps. coraz lepiej forum śmiga, więc uszy do góry, co nas nie zabije to nas wzmocni Pytanie mam do Was, ile cm styropianu w posadzkę parteru? w projekcie jest 15cm, robi ktoś więcej? bo ja myślałam o 20cm ale mnie skrytykowano na lokalnym rynku Według projektu ktoś wymyślił 15 cm i tyle zostało zalane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. U mnie jeszcze papierologia, jobla idzie dostać.Chętnie odwiedzimy Chestera, AGP-ów i Kamę ,byle nie w jednym terminie. Pozdrawiam Mirek. Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez MonikaMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.04.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam. U mnie jeszcze papierologia, jobla idzie dostać.Chętnie odwiedzimy Chestera, AGP-ów i Kamę ,byle nie w jednym terminie. Pozdrawiam Mirek. a nie, no wiadomo, że nie w jednym terminie, chyba, że wycieczkę objazdową kilkudniową zrobimy trasą "rosnących pcheł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.04.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rezerwujcie czas. U nas zakończenie wakacji robimy i basta ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 09.04.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rezerwujcie czas. U nas zakończenie wakacji robimy i basta ;-p Hej kochani Pchełkowicze, cay czas śledzę Wasze losy i działam z naszymi papierkami. Jak ja bym chciała zobaczyć te Wasze pchły ale to tak daleko, że nie damy rady. Zamówiliśmy już projekt i prawdopodobnie pod koniec kwietnia oddajemy do adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 09.04.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i życzę postępów w pracy bo już nie mogę się doczekać nowych zdjątek. Może i ja wkrótce założę dziennik budowy ale na razie lepiej nie zapeszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.04.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Czekamy Dziennik załóż wcześniej i umieszczej pomysły na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dokładnie posłuchaj Grzesia, bo dobrze gada Michasia z Ty z których stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 10.04.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja jestem z Gorzowa Wlkp. więc sami widzicie. Projekt już zakupiony także już wiadomo, że inny nie będzie, ale takie oglądnięcie pchełki na żywo mogłoby uchronić przed jakimiś błędami podczas budowy. A tak ogólnie to uważam, że ta nasza Pchełka to jest całkiem fajny projekt, sypialnia na dole, wszystko dobrze rozplanowane na małej powierzchni. U nas kuchnia, salon i taras będzie od strony południowej, więc mam nadzieję, że ten dom będzie naprawdę słoneczny i ciepły. Dodatkowo ma zwartą bryłę i ma szansę być energooszczędnym. Zawsze marzyłam o małym przytulnym domku. My jeszcze prawdopodobnie będziemy mieli przypory, ale nie wiemy jeszcze czy takie prawdziwe czy ze styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.04.2010 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witajcie,wklejam fotkę by pokazać etap prac z dnia wczorajszego(brak dziennika)-poddasze ocieplone,garaż,karton gipsy,jakieś -frolesy-żony .Forumowy pan Robert uwinął się w 7 dni,we wtorek przed południem kończą pracę.Gdybym miał taką ekipę od początku budowy ( a nie partaczy zMKK) już byśmy mieszkali.Ekipa Roberta czysta,wszystko wykonane perfekcyjnie,odpadków materiałów tyle co kot napłakał-śmiało i z czystym sumieniem mogę polecić Robert - tel.502 469 645.Warto było poczekać-a jednak są prawdziwi fachowcy. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 11.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witaj Chester, pewnie że są prawdziwi fachowcy , jest to kwestia dobrego rozeznania na lokalnym rynku.Inwestorzy ,często sami na własne życzenie popadają w kłopoty i podwójnie tracą. Dobra i fachowa praca kosztuje i często trzeba dostosować się do terminu ekipy .Warto poczekać , niż potem rwać włosy z głowy i szukać pomocy.Ty Chester, Wiesz coś na ten temat.Wiadomo, że każdy chce zrobić jak najtaniej , ale są granice. Ostrzegając przed niektórymi , a polecając innych , sami przyczynimy się do eliminacji pseudo fachowców , ekip które szukają pracowników pod budką z piwem i biorą każdego jak leci ,bo jest kasa do wyrwania, a potem niech się inwestor martwi. Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Chester nie widzę fotek? a domagam się głośno:D pewnie nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.04.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 i co???i nic ...ciiiisssszzzzaChester gdzie fotki?pilzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja też nie widzę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 14.04.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Brak czasu by tu zajżeć,wiecie sami jak to jest-budowa-a zdjecia znikły,hm....mmm.....e tam zdjęcia, kto chce niech przyjedzie - dla pierwszych dwóch osób po rolce wełny 10-gratis.Buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 14.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A u nas w piatek ukladanie stropu, mam nadzieje, ze udalo mi sie wgrac zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts