chester633 23.04.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Zdjęcia będą-słowo harcerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 24.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich.Z oknami jest dokładnie tak jak Piszecie ,ruchomy w balkonie , stały w oknach.Sorki , że nie odpisywałem , ale moja doba ma za mało godzin. Całą zimę siedziałem bez pracy ,a teraz muszę się sklonować , tyle roboty. Dalej czekam na PNB,zaczyna mnie nosić,już bym coś robił ( na działce ) ,nie wiem, czy Wam zazdrościć czy współczuć , tego budowania ,ale czas pokaże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) no ja wczoraj miałam urlop i wypoczęłam.... śniadanie zjadłam na kolację ale się działo.... okna dachowe zakupiono, elektryk wszedł-robi poddasze, na dach ekipa weszła i gont bije, blacha na obróbki z bólem dojechała i częściowo przetworzona została, w międzyczasie oglądaliśmy rynny i dziś trzeba podjąć decyzję jakie w końcu, metalowe czy plastiki, a w międzyczasie załatwiałam sprawy mojego młodego komunisty a dziś odpoczywam fizycznie... w pracy Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 28.04.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Kama, jakie masz okna dachowe, ja prawie jestem zdecydowana na Okpol, taka sama gwarancja jak Facro, a troche tansze, nie maja tylko nawiewnikow, nie wiem czy to bardzo isotne: okna Okpol maja tylko wentylacje mechaniczna. Tez jestem na etapie zalatiwania spraw zwiazanych z komunia mojej corki. A odnosnie rynien to ja jestem zdecydowana na pcv, firmy Gamrat.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.04.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 rynny mamy kaniona metalowe, już się montują, a okna są z fakro, dostaliśmy niezły rabat bo to rozruch dystrybucji w naszym miasteczku, wzięliśmy z nawiewnikiem, bo jakoś boję się wilgoci, tych Twoich to nie znam w ogóle, ale pewnie okno jak okno, byle miało możliwość rozszczelnienia lub opcję wietrzenia - u nas to takie położenie klamki, w sumie zamknięta a jednak zostają szczeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ega30 30.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Mamy akt notarialny. Wiemy , że Pchełka się zmieści na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husky35 30.04.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam serdecznie! Po wielu miesiącach rozterki - który wybrać projekt, coraz bardziej przekonujemy się do Pchełki.Nie ukrywam, że to zasługa Twoja, Kama i Chestera oraz innych "zaawansowanych" Pchełkowców. Od około miesiąca razem z mężem kibicujemy Wam w Waszych zmaganiach i trzymamy za Was kciuki.Przyszedł czas, żeby się ujawnić.Jesteśmy rodzinką 2+2 urwisów+ pies (potwierdza się, że "pchełkowcy" to psiarze-coś w tym musi być!) Tymczasem pozdrawiamy i obiecujemy niedługo się odezwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.04.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witamy kolejnych "pchełkowców" i to w dodatku prawie sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husky35 01.05.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 A witamy, witamy "sąsiadów"!!! Znamy Wasz Ciężków!!! Urocza lokalizacja, taka jak lubimy-trochę lasu, trochę przestrzeni.My mamy działkę z drugiej strony Zgierza-w Kaniej Górze.W porównaniu z Wami, my jesteśmy na początku "drogi przez mękę"....Na razie próbujemy ją uzbroić...Ufff, ciężko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 01.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Powodzenia w przeprawach ze Zgierskimi urzędasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 01.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witamy nowych pchełko-inwestorów,grupa powiększa się, to miłe. Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witajcie Nowi Pchełkowicze! coraz więcej nas Klan Pchełek rośnie w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 coś tu cicho, nikt nic nie robi? czy aż tyle że na pisanie czasu brakło? u mnie się dziś okna mają wstawiać, ciekawe czy ich pogoda nie wystraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.05.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Oj brak czasu, brak... Prace postępują. Mamy już trzy ścianki kolankowe. Od poniedziałku wchodzą cieśle Na budowę jeździmy teraz na zmianę. Jedno z nas musi być w domu z maluchami. Dobre czasu babcinej opieki się niestety skończyły Zdjęcia już wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.05.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 1. Dziadki dzisiaj pilnują 2. zdjęcia już sa w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.05.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 byłam, widziałam, podziwiam za tempo i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 06.05.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Kama, montażystom okien deszcz nie przeszkadza , byle by dojechali do posesji .AGP-y, jestem pod wrażeniem tempa prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.05.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Mirek może i nie przeszkadza, ale te moje to jakieś płochliwe chłopaki są ale byli, założyli, dowody w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 08.05.2010 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No i się udało ,wszedłem na forum przez komin-cuś mi sprzęta nawaliły-chyba wirusy..... [/http://img202.imageshack.us/img202/5219/sdc10028f.jpgQUOTE],wysyłam fotkę domku z wykonaną podbitką-czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 08.05.2010 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No i lipa.....Od pierwszego mamy urlop i ostro działamy na budowie,komputer szwankuje,chciałem wysłać fotkę na próbę i plama.Pomocy-jak wysłać zdjęcia z ImageShack.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts