LK1719507062 04.06.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dom chcielibyśmy opalać drewnem i węglem, dlatego potrzebujemy kotłownię za garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.06.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) hej co taka cisza? gdzieśta Wszyscy są? komary Was zeżarły? Chester, jaki masz tynk? mineralny akrylowy, czy jeszcze lepszy? co na placu boju słychać? AGP a Wy jak i planujecie? kto mi rozwieje wątpliwości w sprawie podłogówki? będzie piec gazowy kondensat, podłogówka na pewno w łazienkach i wiatrołapie, ale nie wiem czy robić w salonie pod panelami? na drewno mnie nie stać, i szkoda bo psiury, płytek nie lubię pozostaje panel, tylko co z tym ogrzewaniem:eek: Edytowane 10 Czerwca 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Hej KamaG my też się zastanawialiśmy co tu zrobić z ogrzewaniem a nasz wstępny plan jest taki, że ogrzewanie na paliwo stałe (głównie na drewno) plus piec na gaz ziemny (jeszcze nie wiem jaki będzie pasował). Ogrzewanie podłogowe będzie w dwóch łazienkach, kuchni i wiatrołapie. Ten salon też jest ciężkim orzechem do zgryzienia, ale wymyśliłam, że pod zwyczajnym oknem będzie grzejnik a pod oknem tarasowym grzejnik zagłębiony w podłodze głęboki na 45 cm szeroki na 25 i długi na 160 tak jak okno. Jego koszt to około 1600 zł (Verano). Oczywiście w salonie będą panele i w tym holu też takie same co może moim zdaniem doda przestrzeni i powiększy optycznie salon. Taki jest mój plan a zobaczymy co z tego wyniknie. Najbardziej boję się jak to będzie z montażem tych dwóch pieców i gdzie one miałyby być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 14.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ogłaszam wszem i wobec ,iż dzisiaj odebrałem papier , podpisany przez prezydenta miasta Lublina ,który zatwierdza projekt budowlany i udziela pozwolenia na budowę budynku mieszkalnego , jednorodzinnego wolnostojącego , czyli...... MAMY PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 14.06.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dzień dobry! Zastanawiam się nad budową Pchełki z garażem. Czy ktoś buduje bądź zbudował ją w Łodzi lub okolicach??? I - idąc za ciosem - czy byłaby możliwość obejrzenia jakiejś pchły??? Z góry dziękuję za odpowiedź. I - do następnego - mam nadzieję PS. Trzy psy = chipsy, fonetycznie ;-P Tez to znam, miałam trzy psiaki, teraz mam dwa (sunia nie doczekała...) i im tez przydałaby się taka pchła. Z pozdrowieniami - psio-pchlimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 14.06.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jestem Pchelkowiczka z Lodzi, wkrotce w Starowej Gorze, okolice CZMP, od dzis stan surowy zamkniety, nie minely trzy miesiace od wkopania pierwszej lopaty, podjedz, zapraszam, chetnie pomoge jesli bede tylko mogla. Na poczatku budowy wymiana doswaidzcen bardzo sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dzień dobry! Zastanawiam się nad budową Pchełki z garażem. Czy ktoś buduje bądź zbudował ją w Łodzi lub okolicach??? I - idąc za ciosem - czy byłaby możliwość obejrzenia jakiejś pchły??? Z góry dziękuję za odpowiedź. I - do następnego - mam nadzieję PS. Trzy psy = chipsy, fonetycznie ;-P Tez to znam, miałam trzy psiaki, teraz mam dwa (sunia nie doczekała...) i im tez przydałaby się taka pchła. Z pozdrowieniami - psio-pchlimi My budujemy pod Aleksandrowem. Psiarze zawsze mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 14.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Niesamowite... Ja od urodzenia mieszkam w blokach przy ICZMP..... :-) i właśnie chcę się stamtąd wyprowadzić do wymarzonego domku - ciasnego, ale własnego... Mój mail: [email protected] Bardzo proszę o jakieś namiary, żebyśmy się skontaktować mogły, jeśli jesteś za )) Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 14.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 My budujemy pod Aleksandrowem. Psiarze zawsze mile widziani A pod Aleksandrowem moja rodzina ma działkę Tożsamo - mój mail: [email protected] I prośba o namiary na Was, bo bardzo bym chciała "Pchlisko" zobaczyć na żywo Dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ogłaszam wszem i wobec ,...... MAMY PnB. GRATULACJE!!! to teraz czas zakładać dziennik Witaj corax7 widzę że pchła popularna w okolicach Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 15.06.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ódź górą-lubią ,,Pchły''-dziś Pany podłączają gaz z białej butli,tylko woda jest na 60 cm w wykopie-gruntowa napływowa-amba?Mirek gratulacje,coś te urzędasy cię przetrzymały z PnB-to teraz zadziałasz ?!.Byłem się urlopować, co by się odreagować od budowy--pomaga--!!!!!!.Łazienka dolna zakończona,hol,kuchnia tysz,teraz pora na okafelkowanie górnej łazienki-mieliśmy to zostawić ale ten pekin chcę mieć za jednym zamachem z głowy.Wszystkich serdecznie pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.06.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Chester....Chester....no ale.... zdjęcia....proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.06.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ódź górą-lubią ,,Pchły''-dziś Pany podłączają gaz z białej butli,tylko woda jest na 60 cm w wykopie-gruntowa napływowa-amba? Mirek gratulacje,coś te urzędasy cię przetrzymały z PnB-to teraz zadziałasz ?!.Byłem się urlopować, co by się odreagować od budowy--pomaga--!!!!!!.Łazienka dolna zakończona,hol,kuchnia tysz,teraz pora na okafelkowanie górnej łazienki-mieliśmy to zostawić ale ten pekin chcę mieć za jednym zamachem z głowy. Wszystkich serdecznie pozdrawiam... Zdjęcia poprosimy. Jestem ciekawa tej łazienki najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 16.06.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Fotki z wykończenia - to co tygryski lubią najbardziej Inspiracji nigdy dość, choć u mnie dłuuuuuga i kręta droga do tego etapu Wczoraj byłam w Łodzi u siebie w mieszkaniu i Yamnik od momentu wejścia już wyrażał gotowość do opuszczenia tego miejsca i powrotu na łono natury - wniosek: czas "zejść na pchły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ega30 16.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Do osób, które powiększały Pchełkę o ile metrów powiększaliście, bardzo proszę o rysunek lub wymiary. Najbardziej interesuje mnie salon i kotłownia za garażem na paliwo stałe. Ile wyszło wam m2 powierzchni po powiększeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ega nasz garaż ma dokładnie 9m długości w całości, nie dzieliliśmy na garaż i pom. gosp., szerokość bez zmian, tyle powiększenia u nas Chester i gdzie fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 16.06.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Do AGP Po pierwsze: też mam na imię Ania Po drugie: też mam zamiar budować w rejonie urzędasów ze Zgierza (i już się użeram z pierwszymi kłodami prawniczo - urzędowymi)... Po trzecie: psy, psy, psy....... pozdrowionka Edytowane 17 Czerwca 2010 przez corax7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.06.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 corax Ty nam może pokaż te psiury, a nie chwalisz się tak z ukrycia, to w avatarku się nie liczy bo malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 17.06.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Fotki będą,narazie rzut oka na pchłę. http://img413.imageshack.us/img413/5341/sdc10369o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 17.06.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Fotka z kopania gazowego przyłącza,inwestorka szufluje a Czesiek robi za inspektora nadzoru budowlanego-ja też kopałem!!!!!!! http://img149.imageshack.us/img149/8058/sdc10435.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts