KamaG 12.07.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 ja leżałam ale już nie leżę i czas się wziąć dalej za robotę, bo jeszczev tylko 3 dniu urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 12.07.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 A ja mam pytanko do AGP lub AGP - on a, a właściwie to ponawiam prośbę Pozwoliłam sobie skopiować jedno z Waszych ostatnich zdjęć z pięknymi i jak sadzę gładziutkimi jak pupcia niemowlaczka tynkami , po to żeby bardziej obrazowo przedstawić o co mi chodzi. A mianowicie chodzi mi właśnie o długość tego odcinka pomiędzy spocznikiem a lewą ścianką łazieneczki. Bardzo was proszę bo wygląda mi on na przerażająco krótki, a chciałabym właśnie tam usytuować prysznic (tam gdzie chciałam taką malutką wanienkę początkowo co oczywiście nie było mądrym pomysłem) według moich obliczeń to on powinien mieć 110 cm długości. A jak jest w rzeczywistości????? http://img685.imageshack.us/img685/2527/azienkadolna1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 12.07.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ojej coś te wklejanie zdjęć mi nie idzie będę musiała to dopracować bo jak założę dziennik to to będzie się godzinami otwierało a zdjęcie maleńkie w kąciku Pozdrawiam wszystkich Pchełkowiczów i przyznaję się że przez cały czas śledzę Wasze poczynania i tylko podziwiam. A czy ktoś mi powie jaka jest różnica między tym nieszczęsnym blogiem a dziennikiem???? Bo ja bym chciała założyć dziennik a nie blog. I czy w ogóle możliwe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.07.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Michasia, o ile to jeszcze działa po staremu, (bo tu raz coś działa raz nie;) ) to zakładasz nowy temat w działe dzienników i piszesz, co do blogów to ja nie mam pojęcia mój dziennik sam tam przewędrował, a co do zdjęć to ja dalej stosyję stary sposób - wpisuję ... a pomiedzy nimi wklejam adres zdjecia umieszczonego w programie picasa, czy imagesnack, fotosik itp bez spacji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 13.07.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Wszyscy na wakacjach??? Już nie ,wakacje z łopatą i wałkiem w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 13.07.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Pytanie do Chestera: piszesz ze montowaliscie piec kominkowy, czym on rozni sie od typowego kominka? U nas tez bedzie gaz ziemny i chcemy wspomagac sie kominkiem, czy ten piec, o ktorym piszesz moze rozrpowadzac cieplo jak w przypadku kominka? Czym sie pali w takim piecu i w ogole czemu sie na niego zdecydowales a nie na kominek? pozdrawiam Agurek,piec kominkowy jest tańszy,zdecydowaliśmy się na zakup bo mieliśmy wewnątrz wylane podłogi i zrobione tynki-zaczęliśmy je dosuszać przez całą zimę i udało się nie odpadły tzn.wyschły na tyle by mogły przezimować.Rozprowadzenia nie da się zrobć jest to piec stojący -opływa go tylko powietrze w pomieszczeniu,jest gdzieś na fotce w ,,zimowych'' postach.w tym piecu można palić również węglem-sprawdzałem całkiem nieźle daje czadu tylko potem mycie szybki to masakra.Wpisz w google piec kominkowy Etna-tam jest trochę informacji.Wszystkich serdecznie pozdrawiam ,a AGP-y niech żałują że nie przyjechały-woda w basenie cieplutka mmmmmm........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.07.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 AGP-y żałują! Niestety plany sie drastycznie pokrzyżowały. W czwartek użarła mnie jakaś bzykająca cholera w nogę. Zaczęło sie od zaczerwienienia a skończyło w niedziele na pogotowiu. Teraz noga jak balon i mimo serii zastrzyków nie bardzo wiedzą jak mi pomóc ;-( Krajcuje teraz w domu i podziwiam jak nóżka kolorki zminia Gratuluję oczka wodnego, na pewno się zbierzemy i będziemy podziwiać naocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 13.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dzięki KamaG za instrukcję niedługo założę nasz dziennik zbieram się zbieram i zebrać się nie mogę. A czas najwyższy.... bo.... uwaga..... MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ WRAZ Z MOŻLIWOŚCIĄ ROZPOCZĘCIA PRAC!!!! Bardzo się cieszymy i nie chcieliśmy zapeszać. Wszystko już umówione: geodeta na wtorek, wykonawcy jakoś w następnym tygodniu po geodecie, humus już ściągnięty. Część materiałów zamówiona. Już przebieramy nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.07.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 no to wielkie gratulacje Michasia! Chester pokaż oczko Grześ kopytko wyzdrowieje, a Ty teraz odpoczywaj, tylko Ani w roli piguły za bardzo nie ganiaj bo kaczki nie poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dzięki KamaG za instrukcję niedługo założę nasz dziennik zbieram się zbieram i zebrać się nie mogę. A czas najwyższy.... bo.... uwaga..... MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ WRAZ Z MOŻLIWOŚCIĄ ROZPOCZĘCIA PRAC!!!! Bardzo się cieszymy i nie chcieliśmy zapeszać. Wszystko już umówione: geodeta na wtorek, wykonawcy jakoś w następnym tygodniu po geodecie, humus już ściągnięty. Część materiałów zamówiona. Już przebieramy nogami. Gratulacje Michasia, sorrki, ja ciągle zapominam zmierzyć Ci tej ścianki ;-( Postaram się zrobić do w piatek lub sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 15.07.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Michasia-brawo,teraz łopaty ,szpadle,kielnie ,itd.w dłoń i naprzód................Moje gratulacje,Grzesiu a może użarł cię pan Kleszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Chester to od kleszcza się tak puchnie:jawdrop: jak Grześ pisał? Pytam poważnie, bo na szczęście jeszcze nie miałam tak bliskich spotkań z rzeczonym, zdarzyło mi się namierzyć jeszcze spacerujące po mnie pewnie w celach poznawczych, ale wgryźć się we mnie nie zdołały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.07.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 to nie kleszsz. Pewnie giez czyli końska mucha Zjedliwe draństwa w tym roku są, ale ja mam sie już lepiej. Odstawiłem strzykawkę i same piguły łykam. Zreszą działeczka i budowa oraz AGPka najlepszym lekarstwem są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górale 15.07.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam! Wygląda na to, że dołączamy do grona pchełkowiczów To jeden z pierwszych projektów, który zobaczyliśmy i tak zostało do dziś - tymbardziej jak tutaj zobaczyłem efekt końcowy Nasza pchełka ma powstać w okolicach Zduńskiej Woli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.07.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witajcie Górale w grupie pchełkowców! a co to za myszki:confused: w Waszym avatarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 16.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ja również witam górali serdecznie..... Grono Pchełkowców coraz to większe.... nic dziwnego bo to piękny domeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 16.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 AGP y .... przypominam się... z tym pomiarem . Pewnie ilekroć przekraczacie próg Pchełki to nie myślicie o niczym innym tylko co się zmieniło, jak tam pięknie i kiedy tam zamieszkacie a AGP - ka kiedy będzie wieszać firanki.... Wszystko zrozumiałe bo pewnie ja tak samo się będę zachowywać Zależy mi na tym pomiarze, bo mam nadzieję, że w tej wnęce zmieści ten mój planowany prysznic chociaż. A już nie długo będę musiała powiedzieć naszym majstrom jak mają poprowadzić kanalizę pod fundamentem. Nie przynudzam tylko idę kombinować jak tu założyć dziennik budowy Pozdrowionka dla wszystkich i dzięki za słowa otuchy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górale 16.07.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 My akurat nie mamy piesków jak większość z Was ale za to mamy stadko szczurków - urodziły się nam miesiąc temu A domek, faktycznie pierwsza klasa - wczoraj wieczorem oglądaliśmy wszystkie Wasze zdjęcia i już się nie możemy doczekać naszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.07.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 I my witamy I gratulujemy "potomstwa". Ostatnio tez to przerabialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.07.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 w gruncie rzeczy szczurki też futerkowe więc chyba mogą się dorobić pchełki pokażcie maleństwa w większej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts