Michasia 16.07.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Fajne szczurki.... wygląda na to, że tylko my nie mamy żadnych futrzaków.... My będziemy mieli trochę na odwrót.... najpierw pchełka potem Labrador (nasz wymarzony piesek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.07.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Michasia ale pchełki to można i bez futrzaka podobno nawet w pchełce:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górale 16.07.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A oto większa skala: Najstarsza Stefka i nowy nabytek, który okazał się zaciążony w sklepie - Mania http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2925993ae88d782.html A to dzieci Mani w dniu narodzin: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24be1d4a9a6e26a9.html i po trzech tygodniach: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20b8310a1cdc0214.html A wkoło pchełki ma biegać owczarek niemiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 16.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Michasia ale pchełki to można i bez futrzaka podobno nawet w pchełce uhm..... wolałabym tego uniknąć... mam nadzieję, że aż tak mnie lenistwo nie opanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 16.07.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Wiecie co... nie jest prosto tym dziennikiem budowy zarządzać... beznadzieja... a ja bym chciała mieć po prostu taki dziennik jak wy, ale z tymi nowymi zasadami to chyba nie jest możliwe. A poza tym to mam bardzo prozaiczne pytanie.... Jak wy wstawiacie i skąd bierzecie te emotki bo ja wstawiam tylko uśmiechniętą buźkę przez dwukropek i nawias.... bo nigdzie ich nie mogę znaleźć. Nie mogę prawidłowo wyrażać swoich uczuć... hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 16.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 A jeszcze pytanko do Górali..... Czy coś zmieniacie w Waszej Pchle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.07.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Michasia a próbowałaś w ten sposób: wchodzisz do działu "dzienniki budowy dzień po dniu" na dole masz okienko czerwone"napisz nowy temat", klikasz i piszesz, potem zapisujesz nadając temat, bez tematu nie zapisze, powinno zadziałać a co do buziaczków to są dostępne przez kliknięcie na żółtą buźkę w szybkiej odpowiedzi lub w edycji zaawansowanej. Jeśli tak nie dziala to możesz mieć zablokowane w profilu, ale to już nie na moją głowę, opisują to w wątku "nowe forum zgrrroza": http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167-Nowe-forum-ZGRRROZA-!!!! Górale, fajniste te Wasze szczurki, ja z gryzoni z bliska to miałam do czynienia tylko z gniazdkiem myszy polnych, które wypadło z likwidowanego stosu desekna podwórku , Powypadały oseski z sianka a były takie maleńkie i całkiem łyse, pozbierałam je do gniazdka w wsadziłam w wysoką trawę, mam nadzieję, że sobie poradziły, bo zaglądałam w to miejsce i znikły a owczarki są debeściaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 17.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Dzięki KamaG za instrukcję... ale niestety w tym nowym nieszczęsnym forum nie ma opcji dzienniki budowy dzień po dniu i załóż nowy temat tylko jest mój dziennik budowy, który jest blogiem. A jeśli chodzi o te buźki to nigdzie nie widzę, żeby była możliwość ich używania. Te zmiany są okropne. Jeszcze popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.07.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 (edytowane) A ja mam pytanko do AGP lub AGP - on a, a właściwie to ponawiam prośbę Pozwoliłam sobie skopiować jedno z Waszych ostatnich zdjęć z pięknymi i jak sadzę gładziutkimi jak pupcia niemowlaczka tynkami , po to żeby bardziej obrazowo przedstawić o co mi chodzi. A mianowicie chodzi mi właśnie o długość tego odcinka pomiędzy spocznikiem a lewą ścianką łazieneczki. Bardzo was proszę bo wygląda mi on na przerażająco krótki, a chciałabym właśnie tam usytuować prysznic (tam gdzie chciałam taką malutką wanienkę początkowo co oczywiście nie było mądrym pomysłem) według moich obliczeń to on powinien mieć 110 cm długości. A jak jest w rzeczywistości????? http://img651.imageshack.us/img651/2527/azienkadolna1.jpg Michasia, u nas jest tam 96 cm po położeniu tynku (bez płytek) Edytowane 17 Lipca 2010 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.07.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 (edytowane) Michasia, u mnie, bo nie wiem czy to zależy w jakimś stopniu od przeglądarki, bo coś tam zależy podobno, jest tak: na stronie głównej forum zjeżdzasz gdzieś do połowy strony i znajdujesz dział "O WAS" na czerwonym pasku w tym dziale jest poddział "DZIENNIKI BUDOWY DZIEŃ PO DNIU" wchodzisz w niego na końcu strony masz okienko czerwone +NAPISZ NOWY TEMAT klikasz piszesz zatwierdzasz temat działa sprawdziłam, jeśli nie wyjdzie to daj znać, pomogę założyć Ci goły dziennik a Ty już będziesz pisać Chester, czy możesz pstryknąć fotkę taką obrazującą ile miejsca zostaje w salonie po zamontowaniu kozy? w sensie czy bardzo zawęża salon do ściany przeciwległej, bo mi ten problem spać nie daje, że nie przypilnowałam żeby zostawić wnękę pod kominem na wsunięcie choć częsciowe kominka, Edytowane 17 Lipca 2010 przez KamaG słówko do Chestera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 17.07.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 No ciekawe czy moje wypociny się opłacały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 17.07.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Trochę mi to zajęło czasu i nie wiem dlaczego ale 3 razy ten dziennik zakładałam i potem nie mogłam otworzyć tej strony. Dziwne... Mam nadzieję, że teraz wszytko będzie działać jak należy. KamaG dzięki za pomoc, bo to nowe forum mnie zmyliło. AGP .... bardzo wielkie dzięki za zmierzenie tego odcinka. Myślę, że mogę śmiało planować tam prysznic:cool: Muszę zrobić teraz nową wizualizację. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górale 17.07.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Na razie planujemy przedłużyć garaż i zrobić tam kotłownie a kosztem pomieszczenia gospodarczego powiększyć łazienkę. Na razie tylko tyle ale może jeszcze nam coś do głowy wpadnie A w ogóle to wielki szacun za zajęcie się myszkami polnymi - gryzonie są the best! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.07.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Michasia, widzę że udało się założyć dziennik z powodzeniem możesz przewidzieć w tej wnęce prysznic, dziura idealna na kabinę 90tkę Górale, ciekawa jestem czy teraz te myszki nie odwdzięczą mi się zamieszkując samowolnie w naszej pchle, ale jakoś nie miałam sumienia zostawić takich maleńśtw na środku placu na pastwę moich dwóch psiurów, nie wiem czy matka wraca po takie oseski w sytuacji zniszczenia gniazda, ale skoro zniknęły to może je zabrała, koty wykluczone, bo tego akurat dopilnowały psiury. Niech tam sobie biegają po łące byle mi chałupki nie zjadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 18.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich Pchełkowców.Troszkę mnie nie było,brak czasu ,ale wszystko czytam.Witam nowych Górali,za tydzień założę dziennik,jak mi się uda.Pytanie do starych pchlarzy ,ile poszło bloczków na fundament ? Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.07.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 u nas ok 1200 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 18.07.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dzięki ,AGP-ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.07.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 u nas podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzięki Kama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 21.07.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witajcie wszyscy Pchełkowcy!Mirek - u nas dość podobnie z tymi bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts