SSLAWEK 10.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam!Mam pytanie ,co sądzicie o tym piecu?WEBERMAN''Podobnie bardzo dobrze spisuje się,można w nim palić wszystkim,może ktoś ma zainstalowany taki typ, to bardzo bym prosił o wypowiedzenie się.Występuja one od 15kw do25kw są bardzo estetyczne,tylko jak spisują się w praktyce.Czekam na opinije,za co będę wdzięczny.Pozdrawiam.Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSLAWEK 13.01.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam!Mam pytanie ,co sądzicie o tym piecu?WEBERMAN''Podobnie bardzo dobrze spisuje się,można w nim palić wszystkim,może ktoś ma zainstalowany taki typ, to bardzo bym prosił o wypowiedzenie się.Występuja one od 15kw do25kw są bardzo estetyczne,tylko jak spisują się w praktyce.Czekam na opinije,za co będę wdzięczny.Pozdrawiam.Sławek. Czy nikt niema takiego pieca?nic nie może wypowiedzieć się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSLAWEK 24.01.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Witam ponownie ,chodzi mi o ten piec jego plusy i minusy może ktoś z nim spotkał się .Pozdrawiam. http://www.allegro.pl/item884100529_kociol_piec_weberman_eko_ck20_20kw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts