retrofood 10.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Syn mi napisał, że był wczoraj na balu, a dzisiaj przyszli do niego o ósmej rano świadkowie Jehowy i zostawili mu broszurkę "przebudźcie się".I pyta, co ma o nich myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Do mnie też przychodzili ... do czasu aż nie trafili na mój zły dzień w pracy .... teraz już nie przychodzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Syn mi napisał, że był wczoraj na balu, a dzisiaj przyszli do niego o ósmej rano świadkowie Jehowy i zostawili mu broszurkę "przebudźcie się". I pyta, co ma o nich myśleć? ................że nie byli na balu ? ................że go qtwa budza w środku nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Syn mi napisał, że był wczoraj na balu, a dzisiaj przyszli do niego o ósmej rano świadkowie Jehowy i zostawili mu broszurkę "przebudźcie się". I pyta, co ma o nich myśleć? ................że nie byli na balu ? ................że go qtwa budza w środku nocy? no jak można być tak rano tak złośliwym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 no jak można być tak rano tak złośliwym? Można ...można . jakbyś tak trafił do mnie tak rano , gdy mam wolne .....to byś .. lepiej nie wiedzieć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Prosze Panstwa, ja takze bylem wczoraj na imprezie. Na dobrej imprezie... Dzisiaj rano to ja sie czulem jakbym byl swiadkiem jehowy. Powoli dochodze do siebie i chyba bede zyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Prosze Panstwa, ja takze bylem wczoraj na imprezie. Na dobrej imprezie... Dzisiaj rano to ja sie czulem jakbym byl swiadkiem jehowy. znaczy pukałeś do sąsiadów i podrzucałeś pisemka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Mniej wiecej, czulem sie jakbym byl w jakiejs cudownej krainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 10.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ja mam kilka takich hotelowych zawieszek klamkowych "Nie przeszkadzać", wisi u nas po każdej imprezie podesłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 11.01.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Skoro wie, że byli o ósmej, to znaczy, że zabawa była taka sobie. Gdyby dobrze się bawił, to nie miałby teraz takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.01.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Skoro wie, że byli o ósmej, to znaczy, że zabawa była taka sobie. Gdyby dobrze się bawił, to nie miałby teraz takiego problemu. miał zaplanowane przed czternastą rano nie wstawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no to im się parę ciepłych słów usłyszało...dobrze, tak przy zimowym porankurozgrzewka pewnie na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No i kawy już pić nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts