gospie 10.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ... - ma ktos może szafki kuchenne w tym kolorze?widziałam próbki i okleiny o takiej nazwie i forniru - tak naprawdę nie dużo sie różniłymoze na szafkach widać różnicę..pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 11.01.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 nikt nie ma tyle wenge na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej72 11.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 witaj A jakiej firmy jest ten fornir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 11.01.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 kurcze nie wiem, ale ten producent robi takze fornir modyfikowany a ta okleina naprawde dobrze imituje fornirpozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 12.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja mam Kuchnia w jasnym wenge i do tego blat ciemny wenge. Spisuje sie ok, wygląda nieźle, nie znać paluszków i zacieków kuchennych. Mam tez z tego płytę na ścianie między gornymi i dolnymi szafkami - wystarczy przetrzec (nawet po pryskającym tłuszczu) i wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts