Z-Core 11.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 WitamZakochałem się w "typograficznych" płytkach Zirconio z serii Lumina Uwaga ohydna fotkahttp://www.euro-ceramika.pl/galerianowa/zirconio/lumina/duze/abece_negro_33.3x66.6.jpg Czy zna ktoś może sklep internetowy gdzie można znaleźć ich ofertę? Wujek google jakoś nie chciał mi pomóc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 W Google: "zirconio sklep" i na 1. pozycji wyskakuje to: http://www.domus.pl/pl/plytki_scienne/zirconio.html-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-Core 11.01.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Siur, ale wyraźnie zaznaczyłem że chodzi mi o sklep internetowy. Taki z cenami i opcją zamawiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Siur, ale wyraźnie zaznaczyłem że chodzi mi o sklep internetowy. Taki z cenami i opcją zamawiania Przecież masz tam zakładkę: informacja handlowa i dane adresowe, napisz i się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 11.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 polecam firmę domus, kupowałam od nich płytki z tej firmy. Bardzo porządna firma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_A 17.01.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 domus jest cgyba wyłącznym przedstawicielem zircconio na polskę kupowałem w ubiegłym roku ok 60 m płytek z zircconio i znajomy mówił mi że wszystko szło przez domus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 14.10.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Przypominam temat.Z-Core udało Ci się zlokalizować gdzieś te płytki?Cena trochę dołująca w domus. Może udało Ci się je już ułożyć chętnie zobaczę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.10.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 domus jest cgyba wyłącznym przedstawicielem zircconio na polskę kupowałem w ubiegłym roku ok 60 m płytek z zircconio i znajomy mówił mi że wszystko szło przez domus Chyba jednak nie są wyłącznym przedstawicielem. Wielu sprzedawców ściąga towar bezpośrednio od producenta i są wiele tańsi niż Domus. Nie wiem niestety czy prowadzą sprzedaż internetową, ale i to nie jest problem, przecież zawsze mogą dostarczyć konkretne płytki na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts