Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

... zalezy mi na jakości. Absolutnie nie mysle o 4 komorowych oknach i nawet w żadnym poscie tego nie pisalam wiec nie wiem skad takie podejrzenie, 5 komór to minimum.

No, to szkoda, że i Ty ulegasz magii ilości komór:-). Z jakością to one akurat mają niewiele wspólnego.

No, to szkoda, że i Ty ulegasz magii ilości komór:-). Z jakością to one akurat mają niewiele wspólnego.

Ejj ludzie, ja nie chwale LB Profile, tylko szukam o nich informacji, czytajcie ze zrozumieniem. czy ja gdzies napisalam ze sa swietne"???

i jakiej magii?, ja nie ulegam żadnej magii??? to chyba oczywiste ze 3 komorowe są zimniejsze niż 5? to żadna magia...

Mi zależy jedynie na opinii użytkowników ewentualnie tych którzy mieli stycznosc z oknami z Profili LB.

I proszę jedynie o konkretne rzetelne info.

kwota nie jest do dyskusji to co wybierasz bardziej:)

oj montowaliśmy juz klientą ich okna kupione w dobroplascie...

DDDramat

ale profile - dramat? czy wykonanie okien??

można konkretniej prosić?

dobroplast robi na LBProfile?

Edytowane przez maggieQ

Ejj ludzie, ja nie chwale LB Profile, tylko szukam o nich informacji, czytajcie ze zrozumieniem. czy ja gdzies napisalam ze sa swietne"???

nie chodzi o to że szukam najtanszych, bo tak nie jest. mam okreslony budżet to fakt, ale zalezy mi na jakości.

Absolutnie nie mysle o 4 komorowych oknach i nawet w żadnym poscie tego nie pisalam wiec nie wiem skad takie podejrzenie, 5 komór to minimum.

To nie ja napisałem:-) Zależy mi na jakości:-). Nie myślę o 4 komorowych:-) 5 komór to minimum:-)

i jakiej magii?, ja nie ulegam żadnej magii??? to chyba oczywiste ze 3 komorowe są zimniejsze niż 5? to żadna magia...

To wcale nie jest takie oczywiste jak myślisz:-).

dobroplast robi na LBProfile?

Dobroplast nie robi na LB:-). Jest niezależnym systemodawcą:-)

okna z dobrej firmy z wieloletnia trdycja - mozna spokojnie kupowac.

Profile też:-)

.

Ojj cos sie nie mozemy spotkać w toku rozumowania

więc zostawmy to.

tylko skoro:

Dobroplast nie robi na LB:-). Jest niezależnym systemodawcą:-)

.

to dlaczego:

kwota nie jest do dyskusji to co wybierasz bardziej:)

oj montowaliśmy juz klientą ich okna kupione w dobroplascie...

DDDramat

co witek86 mial na mysli pisząc "ich okna kupione w dobroplascie"? Ich czyli kogo?

Ojj cos sie nie mozemy spotkać w toku rozumowania

więc zostawmy to.

tylko skoro:

to dlaczego:

co witek86 mial na mysli pisząc "ich okna kupione w dobroplascie"? Ich czyli kogo?

Niektóre wypowiedzi witka po trzykrotnym przeczytaniu nabierają względnej jasności ;-) Miał na myśli okna klientów zakupione w Dobro a nie te na LB. Dobroplast z LB nic wspólnego nie ma (z korzyścią dla LB zresztą).

Pozdrawiam

Niektóre wypowiedzi witka po trzykrotnym przeczytaniu nabierają względnej jasności ;-) Miał na myśli okna klientów zakupione w Dobro a nie te na LB. Dobroplast z LB nic wspólnego nie ma (z korzyścią dla LB zresztą).

Pozdrawiam

no tak, rzeczywiście ;-) przeczytałam raz jeszcze i zrozumiałam co poeta mial na mysli ;-)

ale po co to do wątku o LB Profile, to tego juz chyba nie pojmę

ponawiam prosbę, uzytkowników lub tych co mieli stycznośc z oknami z systemu LB Profile o opinie.