Kasia_de 11.01.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a w zasadzie nie sama podbitka (PVC) tylko listwy wykończeniowe. Podbitka jest firmy Royal Soffit http://www.royaleuropa.com/pod-siding5.html Mam kolor, który u nich nazywa się ciemny orzech, w rzeczywistości wygląda jak złoty dąb. Panele wyglądają ok, listwy ... zzieleniały i wyglądają paskudnie. Będę pisać reklamację, oczywiście, ale interesuje mnie, czy ktoś miał podobne doświadczenia z tym produktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 11.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 reklamację powiadasz, od zazielenienia ? daruj sobie, daremny trud, jak by wypłowiały to może i by uwzględnili (zależy jaki okres gwarancji oczywiście) szczotka , szmatka wiadereczko i jedziesz z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 11.01.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale to nie jest brudne! one kolor zmieniły! no i jak - panele podbitki są takie jak były (nie pobrudziły się?) a listwy są zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 11.01.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Czyli co ta politura złazła ? bo nie kumam czy wyblakło na zielono ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 11.01.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no powierzchnia wygląda normalnie, kolor odcień zmienił, utleniło się czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 11.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Często bywa tak , że sprzedawca ładuje Ci wszystkie dodatki wykończeniowe z innej firmy (bo na nich najwięcej zarabia) może to u Ciebie ten pikuś ? nie twierdzę że każdy sprzedawca jest taki sam, ale zdrzają się takie przypadki niestety, czasami bywa że i sam producent szukając oszczędności (też nie każdy) zamawia owe dodatki u innego poddostawcy maxymalnie żyłując warunki, więc poddstawca kombinuje jak by tu najtaniej wyprodukować i tak kóleczko się zamyka. Dotyczy to zarówno znanych producentów jak i tych mniej , nie ma reguły, zależy od szczęścia, wezwij kogoś stamtąd gdzie kupiłaś, niech się wypowie, myślałem że zarosło mchem, ale tego gwarancja napewno nie obejmuje, jak wypłowiało to co innego , reklamuj. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 11.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kasiu, a gdzie mozna kupic ta niebywale interesujaca podbitke? no wiesz, takie rzeczy lepiej wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 11.01.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Chyba większoć składów ma tego Royala w ofercie ja kupiłam w Zielonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 11.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a nie masz czasem tej "zieleni" wystawionej na słoneczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.01.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 mam te listwy z wszystkich stron domu, wszędzie zzieleniały ale razem z listwami są panele przecież, które koloru nie zmieniły Wczoraj mąż znalazł kawałek listwy, który leżał w garażu (raczej go słońce nie naświetliło ) i też był zielony. To wygląda tak, jakby te listwy miały oryginalnie taki nietwarzowy kolor a potem ktoś je na "orzech" pomalował, po czym farba się starła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 22.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Kasiu mozesz wkleic fotki Twoich podbitek bo tez myslem o royalu i tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts