majpio 11.01.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Co jest lepsze pogodówka czy pokojówka i dlaczego?Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 11.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja bym wybrał pokojówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 11.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja bym wybrał pokojówkę kocham to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Co jest lepsze pogodówka czy pokojówka i dlaczego? Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie? Myślę ze Pokojówka lepiej by mnie grzała...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 11.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Co jest lepsze pogodówka czy pokojówka i dlaczego? Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie? Myślę ze Pokojówka lepiej by mnie grzała...... Tylko co na to żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Tylko co na to żona? Myślę ze dała by sie przekonać ze to jest lepsze ogrzewanie 21 wieku??? Ale tak serio jestem ciekaw co autor wątku miał na myśli??? bo naprawdę nieraz wśród poważnych tematów na forum można spaść z krzesła i coś sobie zrobić Polski język piękny język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majpio 11.01.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Tylko co na to żona? Myślę ze dała by sie przekonać ze to jest lepsze ogrzewanie 21 wieku??? Ale tak serio jestem ciekaw co autor wątku miał na myśli??? bo naprawdę nieraz wśród poważnych tematów na forum można spaść z krzesła i coś sobie zrobić Polski język piękny język Człowieku myśle ,że pytanie jest jasno zadane.Jeżeli do powiedzenia w tym temacie masz tyle co do tej pory to zamilknij. Umów się z kimś na kawe lub jaki ś inny trunek i nie odpisuj na tematy w których nie masz wiele do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Co jest lepsze pogodówka czy pokojówka i dlaczego? Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie? Lepsza jest pokojówka, młoda tak 16-18 lat, pogodówka a własciwie pogodynka też dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Człowieku myśle ,że pytanie jest jasno zadane.Jeżeli do powiedzenia w tym temacie masz tyle co do tej pory to zamilknij. Umów się z kimś na kawe lub jaki ś inny trunek i nie odpisuj na tematy w których nie masz wiele do powiedzenia. Bardzo nerwowy jesteś ale cóż Z kimś takim na pewno bym się nie umówił, a na pewno bym nic nie pił bo nie lubię nerwusów A jeśli chodzi o odpowiedz to już dawno została udzielona tylko trzeba poszukać http://forum.muratordom.pl/pogodowka-pokojowka-nowy-watek,t9911-60.htm i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 11.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 bo człowiek z czasem się przyzwyczaja do ciętych języków i wyłapywanych gier słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 11.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 wracamy do tematu czy raczej zajmiemy sie pogodynka vs pokojowka? ja przychylam sie bardziej do tej drugiej opcji... ze tez nie umiem wklejac fotek na FM! PS a tak na powaznie, to co sadzicie? bo tez mam podobny dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 11.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 poważnie to ja mam czujnik temperatury zewnętrznej wiszący na elewacji podpięty do kotła, w pokojach i dużej łazience sterowniki które sterują siłownikami w rozdzielnicy no i oczywiście główny sterownik w salonie otwartym czyli w zasadzie cały parter podpięty do kotła gazowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 11.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Pokojówka do kalafiorów wystarczy a do podłogówki TYLKO pogodówka. Taka pokojówka może być ? http://www.nikoletta.pl/public/images/items/586/3775_Costume_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 11.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 nawet motto się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 11.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 chętnie ja też mam pogodówkę i chce założyć siłowniki na pietro nie wiem tylko czy jest sens dawac sterownik do pokoju podpięty do sterownika kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts