perry 11.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam,Czy moglibyście polecić dobrego elektryka z Chorzowa lub okolic. Do wykonania jest wymiana instalacji elektrycznej w kawalerce w bloku.Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingawie 12.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Proponuję Pana Ireneusza Kowalskiego tel.503 379 520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perry 27.01.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No i znalazł się Dzięki forum znalazłem w końcu rzetelnego elektryka. Myślę, że się nie obrazi jak podam jego dane dla wiadomości kolejnych poszukiwaczy Po trafieniu na kilku 'fachowców' już wiem, że znalezienie kogoś odpowiedniego nie jest łatwą sztuką. Pan Robert przyjechał z profesjonalnym sprzętem, wystawił fakturę i dał gwarancję na dobrze wykonaną instalację, a przede wszystkim zanim przystąpił do prac przeanalizował ze mną moje wyobrażenie nowej instalacji i podsunął kilka ciekawych rozwiązań. Robert Szymaszek tel: 0693-814-215 login na forum: robertsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts