pierwek 14.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 MarlenitaS - a może spróbuj ciąć cytaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 14.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jedno jest pewne ale nieobrazcie się : ile Was (nas) czyli Polaków tyle opinii.....Straszne to jest ale przynajmniej jest w czym wybrac bo naliczyłem 3 opcje krycia scian a własnie jestem na tym etapie. -mam na to srodki dzieka Bogu wiec nie będę sie brudzic i kręcic lepic i tym podobne-nie chcę jakis pająków pomiedzy scianami wiec karton odpada-mam ytonga wiec wybieram tynk gipsowy (miekki, bede dłubał paznokciemi dziurki) cos trzeba robic..... Wiec pozwolę sobie zamiescic odłoszenie: zlecę wykonanie tynków gipsowych - dom o pow 200m2 okolice Katowiclub proszę na priv o polecane ekipy ze Śląska. Pozdrawiam i wyluzujcie moi drodzy w koncu to tylko dom - tak mi powiedział pewnien wykonawca to go wyje....... kopiąc jegomoscia w dupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts