Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

sama waza bez tych przyległości wygląda głupio, musi coś obok stać. na razie dałam to co miałam -ramkę i czajnik z Maroka. może coś innego? muszę jeszcze kupić storczyka i przymierzyć go do tej wazy. Edytowane przez Zielony ogród

• Odpowiedzi 848
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jest piękna!!!! Nie wyrzucaj przykrywki! Daj zdjęcie od frontu, plisssss! Jej, jaka pieknaaaa! Storczyk, albo hortensje wstaw w coś innego, proszę. Zakochałam się w tej wazie.

Dałabym tam kroplę koloru, więc albo hortensje, które pewnie mają różowy odcień, albo jeszcze coś, pozostałe gadżety też są piękne, i czajniczek i ramka. A może właśnie 3 albumy położone na płasko?

tym bardziej, że tanio ją kupiłam.

Tak przypuszczałam :) Tym bardziej zazdroszczę ;)

Ja bym tam teraz postawiła bukiecik w kolorze (czerwony, różowy) nie za wysoki, mniej więcej wysokości czajniczka. Dołóż albumy, co? Np. 3 albumy duże, na płasko i na nie czajniczek?

I teraz, w świetle dziennym, jeszcze raz utwierdzam się w przekonaniu, że lampy są na tyle masywne, że wytrzymają większe abażury :yes:

półki - kasetony, otwarte biblioteczki dekorują mieszkanie, ale ten kurz i sprzatanie ich zawartości mnie przestrasza, zwłaszcza gdy stoją bezpośrednio na podłodze, bez nóżek. Z kolei zasłonięte szklem tracą cały urok.

VTS - toteż ja nie mam otwartych półeczek - jedynie te blaty komód do udekorowania. ale u kogoś mogę podziwiać.

Luizo, takie kwiatki musialabym dopiero zdobyć. ale wazonik wtedy jaki do nich?

Jest cudownie!

http://www.messentools.com/images/emoticones/love/www.MessenTools.com-Love-big-34.gif http://www.messentools.com/images/emoticones/love/www.MessenTools.com-Love-big-34.gif http://www.messentools.com/images/emoticones/love/www.MessenTools.com-Love-big-34.gif

to super, mi się podoba, abażury pewnie kiedys jakieś sie trafią (pewnie moda na czarne szybko minie), kwiatki jakieś ładniejsze sobię sprawię. teraz jeszcze ta komoda za kanapą.... ale mam na to całą zimę. w tym tygodniu muszę skończyć krzesła. .

dokładnie, mi tez ten marmurek się nie podoba. podobają mi się lampy takie jak ty masz i podobne, ale one wszystkie są w USA i nie mam wystraczającej motywacji psychologicznej i finansowej, aby je ściągać, a ta jest polska i nie jest droga. dopytam jeszcze o szczegóły na temat białego abażura, bo zdjęcia nie ma.

tak, kuchnia jeszcze przed świętami ma być pomalowana (przez mnie), dam chyba ten sam manchester tan co w jadalni, karnisz w ogóle zlikwiduję, chcę sama zrobić roletę rzymską, chyba w paski? nie wiem jeszcze, jak to zrobić. ta roleta to może być taka nawet nie działająca, bo okno z kuchni mam na las i nigdy go nie zasłaniam. nie trafiłyście przypadkiem na jakieś DIY?

krzesła skończyłam, jestem z nich na razie zadowolona.