Gosiek33 26.03.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Zielony ogródku wkleiłam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 26.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ogródku, cóż za decyzja? zmiana koloru, wracasz do pierwotnego pomysłu - tabaczkowego salonu? Ciekawa jestem końcowego efektu. U nas dzisiaj śnieg przysypał a było już tak ciepło i slonecznie:( z przyjemnością pracowałam w ogrodzie, no ale to przecież marzec... VTS, przegrałam bitwę o kolor. zostaje niebieski, mąż i córka bardzo stanowczo zaprotestowali, co mnie zdziwiło, bo zazwyczali mieli to w nosie, a o ten kolor walczą....musi na raze zostać. podobno zdjęcia Joliski dzisiaj wysłane, może na weekend będą już w ramkach. i zasłony na jaśniejsze sobie zmienię....nie wiem, po co ja tak kombinuję, a tyle mam teraz przecież pracy w ogrodzie......wymyślonej pracy na własne życzenie, bo to co już zrobione prawie nie wymaga wysiłku - roslinki się mają dobrze, czysto, tylko kopczyki przy różach porozgarniałam i już je przycięłam. winorośl przycięta. nic nie zmarzło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.03.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ale mam tremę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 27.03.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ale mam tremę ... przestań.... twoje zdjęcia są super, jak cos wyjdzie nie tak, to znaczy że otoczenie do nich nie dorasta.....ja się tylko obawiam o kolor passepartout, i kurde nie zgodzili mi się na likwidacje tego niebieskiego.....ale nad tym się popracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 30.03.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) jużżżżżż Joliska, nie obraź się, że tymczasowo dałam twoją piękną lampę w poziomie zamiast w pionie, ale dałam do wywołania tylko 6 zdjęć w poziomie, i jedno (ciemny baldaszek) musi być w innym miejscu, do oglądania z bliższej odległości, bo z daleka w ogóle go nie widać. Spróbuję jeszcze wywołać w tym rozmiarze zdjęcie z różą, i dam je w miejsce tymczasowej lampy. szczególnie stary motorek się wszystkim podoba, a mi najbardziej środkowy górny kwiatek. http://i2.fmix.pl/fmi292/90eb1b6c000e983f53381fe7/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2319/c401040f0003b67053381fc3/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2369/36ad1ec700073ff753381f9a/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1215/a95d59e40023597553381f75/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1152/7bd86cb30019599b53381f61/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1026/558b65c80006551553381f04/zdjecie.jpg Jolisko jeszcze raz bardzo dziękuję Edytowane 31 Marca 2014 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.03.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 31.03.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 no, ładnie, nie? nad każdym z tych zdjęć trzeba się chwilkę zastanowić.....i o to mi chodziło.a może coś Jolisko doradzisz w kwestii innych rzeczy? ten kąt wydaje się ciemny , ale tak w rzeczywistości nie jest, bo to jedyna ciemniejsza ściana w całym domu. wciąż mam problem, co zamiast kwiatów na tej szafce na plecach kanapy. jak będę przy pieniądzach to na pewno jeszcze jakąś lampę fajną sobie sprawię. w przyszłości też na pewni wrócę do jaśniejszego dywanu; teraz łatwiej dostać takie fajne w klasyczne wzory. największą zmianę zrobiłyby poduszki, te mogę zmieniać do woli, jeszcze nie trafiłam na idealne (i poniżej 100 zł za szt:)) zreszt muszę często poduszki zmieniać, bo szybko je niszczymy - wszyscy się tam wylegują i trzeba je często prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.03.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Zrobisz inne ujęcie? Z tego, co widzę, wystarczyłoby wymienić książki (na w jasnych obwolutach) i może lampę/wysoki wazon zamiast zamiokulkasa? No i na pewno na sofiszcze więcej poduszek, w janych poszewkach najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 02.04.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 nie zaglądałam tu, bo tak mnie zmogła jakaś infekcja, że leżałam plackiem....Jolisko, jakie inne ujęcie? na wprost, czy cały pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.04.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ogrodzie, jest pięknie! Widzę, że zagospodarowałaś też mebel przy sofie (książki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.04.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 nie zaglądałam tu, bo tak mnie zmogła jakaś infekcja, że leżałam plackiem.... Jolisko, jakie inne ujęcie? na wprost, czy cały pokój? Najlepiej dwa ujęcia 1) od przodu kanapy - by widać było bok szafki i to, co jest po drugiej stronie przejścia 2) z boku - tak by szafka była na pierwszym planie Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.04.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ze mnie to gapa:Zdrowiej Ogródku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2014 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zdrowia przyszłam życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 03.04.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ogródku, b.stylowo wygląda ściana. Zdradź jak to było; zdjęcia od niezastąpionej joliski, passepartou sama dobrałaś kolorem i odcieniem? i ramki też ?no i jak tak równo powiesiłaś całość? Dużo radości i satysfakcji daje Ci z pewnością przebywanie w tym ładnym wnętrzu:) Mam nadzieję ze choróbsko za mocno Cię nie wyczerpało bo do ogródka trzeba zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.04.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 witajcie kobietki:) miło, że nie zapomniałyście o mnie, pomimo że ostatnio jakoś to forum chyba cichnie coraz bardziej....dziękuję za dobre życzenia, taka jestem zdechła, że ledwo chodzę, a już nie pamiętam, kiedy ostatnio chorowałam. no ale to nieważne, przejdzie, byleby energie odzyskać do ciężkiej fizycznej harówy wokół domu:) VTS, ramy z Ikei i passepartou z allegro mam już od ponad roku (liście tam były zamiast obrazków). Joliska podesłała mi swoje zdjęcia (pliki graficzne, dałam do fotografa) i one po prostu idealnie pasowały, nic nie musiałam zmieniać. mam więcej tych pięknych zdjęć, jeszcze jakieś inne ramki dobiorę, kiedyś w tym celu pojadę do TKMAXXa, tam czasami są ciekawe ramki. i, VTS, ja do ogródka nie ZAGLĄDAM, ja tam oram jak wół! nie umiem inaczej. ale za to od maja do jesieni już nic tykam, latem leżę na tarasie:) pochwalę się stojakami (obeliskami) na róże - dostała taki Laguna i dwie Louise Odier: http://i1.fmix.pl/fmi1485/ee03c4190000a57f533aedff/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1061/ea827a1b00294be9533aee0e/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Bardzo podobają mi się te stojaki dla róż, jak myślisz do powojników też by się nadały? Gdzie je kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knittwiktoria 04.04.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam, ciekawa jestem co to za rasa psów które posiadasz? pozdr.Wiktoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 04.04.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 oj stojaki cudne, takie subtelne, domyslam się że znajomy je robił więc kupić nigdzie nie można. Też sie za takimi rozgladam ale mój zaprzyjaźniony sąsiad potrafi zrobić tylko z prętu zbrojeniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małymiki 07.04.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Natrafiłem na ten dziennik przypadkiem, czytając wątki o ogrzewaniu domu prądem Usiadłem, przeczytałem cały od początku do końca , można rzec jednym tchem, trochę mi zeszło, ale było warto. Super się go czyta, to jak dobra książka Gratuluję autorce pomysłu na dom i ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielaczka24 14.04.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Podoba mi się Piękne wnętrze . Jestem pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts