lady in red 28.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Hej! Bardzo mi się u Ciebie podoba.gratuluję gustu i efektu Trafiłam do Ciebie z wątku o łóżkach sypialnianych :)Przeczytałam,że sami skonstruowaliście własne łóżko ;)Gratuluję zdolnosci!. Czy pamietasz może symbol i nazwę tkaniny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 28.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 witaj, cieszę się, że wpadłaś, nie ukrywam że myszkowałam po twoim pieknym domu....tkanina to podróbka alkantary z allegro, jak chcesz to poszukam konkretnie od kogo, bo nie pamietam. Opisana jest, że gruba i że do tuningowania samochodów. mam fotel z prawdziwej alkantary, porównałam, róznica jest (widać splot w podróbce). tkanina nie wyglądała zbyt ciekawie, troche byłam zawiedzina, ale okazało się, że duzo lepiej wygląda na gotowym meblu i bardzo dobrze się naciągała w trakcie tapicerowania. cóż, kosztowała 22 zł za metrb 1,4 szeroka, cena czyni cuda....na całe łóżko 1,8 szerokie (boki plus zagłówek) poszło niecałe 7 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) zielony ogrodzie! Witaj Dziękuję bardzo za wyczerpujacą odpowiedź .Naprawdę zdolniachy z Was-a Ty jeszcze taka skromna Chciałam zamówić fotel uszak z podnóżkiem z alkantry.Ale,że to zamawianie na odległośc-baję się trochę efektu.U Ciebie łóżko wyglada świetnie !Twoja robota niczym łóżko z Almi-Decor wygląda Edytowane 7 Listopada 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 15.11.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Zielony ogrodzie Piękny masz domek no i oczywiście ogród Mam pytanko - co masz na podłodze w sypialni? Czy to czasem nie bambus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 15.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 nie, to jatoba, takie grube deski-klepki. bardzo twarde drewno, ale bardzo fatalny lakier, po prostu tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witaj, możesz coś więcej napisać o zagłówku łóżka: wymiary, jaka grubość gąbek z góry dziękuję Pozdrawiam, Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 16.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 witaj Alunko (Alunku?)szczegółowo rozpisywałam sie o łózku w watku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?146273-łóżko-z-pikowanym-wezgłowiem/page3&highlight=zielony+ogr%C3%B3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 28.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) n Edytowane 28 Listopada 2011 przez Zielony ogród powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 28.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 no w końcu ten zabijajacy zycie małzeńskie telewizor w sypialni zainstalowałam. mój maż mówi, że wygląda to jak w horrorze, może faktycznie przesadziłam...nie wiem, zawsze coś mogę kiedys zmienićnarazie sa puste ramki, nie mam kasy na porzadne obrazki (kasa kasą, ale najgorsze, że nie mam pomysłu)przydałoby sie tez nowe zdjęcia kuchni wstawic, bo troche tam porządku zrobiłam http://i3.fmix.pl/fmi2589/edb1845a000825c44ed40738/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 28.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 http://i2.fmix.pl/fmi2041/898cbe980021ebd34ed40681/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 28.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 jak widać Sklep Którego Imienia Nie Wolno Wypowiadać rządzi, i pewnie tak zostanie, bo nie mogę znaleźć lepiej płatnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 29.11.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zielony Ogrodzie! Pięknie Powiem szczerze, ze po samodzielnym remoncie pokoju do wszystkiego mam zamiar podobnie urządzić ścianę ołtarza TV Ja w planach mam po prostu zdjęcia. Najchętniej czarno-białe. Na szczęście córka ma sporo ładnych zdjęć nadających się do oprawy Niestety na komodach z TV prócz TV stoi sprzęt audio, video razem z głośnikami, plus akwarium Jeśli mąż nie zgodzi się na usunięcie tych wątpliwej urody atrakcji to nici z mojego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 29.11.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 I jeszcze jedno: ja kocham IKEĘ i wcale się tego nie wstydzę Żałuję, zę nie zrobiłam kuchni z IKEI więc pokaż swoją po zmianach, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 29.11.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja sie nie wstydzę, tylko mam ubaw z oficjalnej wersji, że Ikea jest passe........cokolwiek by ludzie nie gadali, i tak żaden sklep nie przebije Ikei, mają tylu klientów, że żadna antyreklama nie jest w stanie im zaszkodzić tez myslałam o tym, aby w te ramki wrzucić powiekszone zdjęcia rodziny, tylko nie wiem, czy kolorowe, czy jakas sepia czy czarno-białe; narazie sie z tym nie spieszę a w kuchni nic właściwie nie zmieniałam, tylko wbudowałam w końcu mikrofale i zmywarkę, dokończyłam okap i przesunęłam wyżej karnisz z firank, bo jakos głupio wyglądał; ale te drobiazgi juz dały efekt wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pesce 29.11.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Powtórzę się, uwielbiam Twój dom. Każde zdjęcie Twoich wnętrz po prostu chłonę. Nie sztuka jest przy dużym budżecie urządzić dom w designerskie meble, tapety i tkaniny. Sztuką jest właśnie Twoje osiągniecie, aby bez BODZIO, Agaty i BRW zaaranżować dom z którego nie chce się wychodzić ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 29.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 pesce miła jesteś.... ach te pieniadze....w przyszłym roku biorę sie za salon, muszę długo nad czymś takim mysleć, aby później zmieścić sie w zazwyczaj smiesznie małym budżecie.kuszą mnie ciemne kolory, cos jak w nowym mieszkaniu Carrie z Seksu w wielkim mieście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 29.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witaj Zielony ogródtrafiłam z wątku Darcy. Faktycznie uroczy, nastrojowy domek wybudowaliście. Też kiedyś taki miałam z Ytongu, mały, otoczony zielenią ogrodu:(. Bardzo gustownie urządziłaś wnętrza, wiele rozwiązań podpatruję. Zaintrygowały mnie okna, widzę że masz rolety zewnętrzne, napisz coś o nich, jak są obsługiwane, wiem że jest cieplej w pomieszczeniu dzięki nim i że jest bezpieczniej.Życzę dalszych realizacji dobrych pomysłów wnętrzarskichi pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 29.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 witaj VTS, a co sie stało z twoim domkiem z ytonga? pytasz o rolety - one maja i zalety, i wady. skrzynki schowane w murze sa niestety mostkiem termicznym; najwieksza roleta jest ciężka i często nam się zacina; trzy duze rolety sa sterowane elektrycznie, pozostałe ręcznie. na jakimś ciasnym osiedlu pewnie cześciej sie z nich korzysta, u nas akurat nie sa az tak przydatne, bo za oknem pola i las. nigdy też nie przejmowalismy sie bezpieczeństwem - mamy psy, a poza tym taki domek nie kusi złodziei (ostatnio pewna ciotka nazwała nasz dom "szopą pod lasem" ha ha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 29.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 tutaj link do zdjęć, które przeglądam i usiłuję coś (narazie w wyobraźni) przenieść na rodzimy grunt za tanie pieniądze.....pewnie nierealne, ale coś wymyślę http://hookedonhouses.net/2011/02/28/carrie-and-bigs-apartment-in-sex-and-the-city-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 02.12.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 witaj VTS, a co sie stało z twoim domkiem z ytonga? pytasz o rolety - one maja i zalety, i wady. skrzynki schowane w murze sa niestety mostkiem termicznym; najwieksza roleta jest ciężka i często nam się zacina; trzy duze rolety sa sterowane elektrycznie, pozostałe ręcznie. na jakimś ciasnym osiedlu pewnie cześciej sie z nich korzysta, u nas akurat nie sa az tak przydatne, bo za oknem pola i las. nigdy też nie przejmowalismy sie bezpieczeństwem - mamy psy, a poza tym taki domek nie kusi złodziei (ostatnio pewna ciotka nazwała nasz dom "szopą pod lasem" ha ha) Hej, dzięki za info o żaluzjach zewnętrznych, zimno wiatrów północno-zachodnich jest bezwzględne i szukam jakiegoś rozwiązania. No cóż zawirowania rodzinne spowodowały, że już nie mieszkam w małym białym domku z okiennicami, werandą, zadaszonym tarasem otulonym ogrodem:cry: Twój dom, ogród i okolica to moje klimaty. Masz talent aranżacyjny bo takie ładne, gustowne wnętrza powstały. Jak widzę b. pracowita dziewczyna jesteś bo i zaprawy, kompoty na zimę zrobione Będę z przyjemnością śledzić Twoje zmagania i osiągnięcia pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts