sewerynslowi 12.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 mam niedługo zamiar zabrać się za wykończenie łazienki na poddaszu, ściany stoją, są tylko nie otynkowane, mają narzuconą szprycę - jak podkład pod kafle. Doszliśmy z Żoną do wniosku, ze nie będziemy jednak kładki płytek, tylko pomalujemy łazienkę farbą do łazienek. No i teraz nie wiem, czy lepiej wytynkować ściany, czy przykleić płyty do tych ścian. Szybciej na pewno wyszłyby płyty. Ale czy są lepsze, a przynajmniej tak samo dobre jak tynk?Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 12.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 W przypadku zalania łazienki (a to może się zdarzyć) lepiej, aby za tynkiem nie było pustej przestrzeni, gdzie może się gromadzić woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 12.01.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 w sumie myslałem nad przyklejeniem płyty do istniejącej ściany, a nie wykonania stelażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 12.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 w sumie myslałem nad przyklejeniem płyty do istniejącej ściany, a nie wykonania stelażu Też to miałem na myśli. Wiele to nie zmienia bo płyty z zasady klei się na placki i szczelina jest w wielkości uzleżnionej od równości ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 12.01.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czyli lepiej tynki, w sumie tak myslałem, ale zajmie mi to więcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 12.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 tynki gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 13.01.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 mam niedługo zamiar zabrać się za wykończenie łazienki na poddaszu, ściany stoją, są tylko nie otynkowane, mają narzuconą szprycę - jak podkład pod kafle. Doszliśmy z Żoną do wniosku, ze nie będziemy jednak kładki płytek, tylko pomalujemy łazienkę farbą do łazienek. No i teraz nie wiem, czy lepiej wytynkować ściany, czy przykleić płyty do tych ścian. Szybciej na pewno wyszłyby płyty. Ale czy są lepsze, a przynajmniej tak samo dobre jak tynk? Co o tym myślicie? ależ to musi być wielka łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts