iwett27 12.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Marzy mi sie jadalnia z w/wym firmy ale kompletnie nie wiem jak cenowo wygladaja. Zadałam pytanie mailowo i czekam. Czy macie moze jakis mebel z tej firmy? Czy w rzeczywistosci mebelki sa tak piekne jak na zdjeciach czy jeszcze piekniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 12.01.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 witam widziałam meble z tej firmy na żywo i muszę powiedzieć, że mnie nie rozczarowały Tylko ta cena Niby to meble z najlepszego dębu ale 3500 zl za niewielką komodkę to trochę sporo (jak dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 13.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ja chciałam kupić stół w wersji drewna bielonego, czyli najjaśniejszy jaki mają w ofercie. Widziałam tę jadalnię w najbliższym sklepie ok. rok temu. Baardzo mi się wtedy spodobała, więc innego stołu nawet nie szukałam. Pojechałam tam w ubiegłym tygodniu i baaaardzo się zdziwiłam, gdy zobaczyłam "mój" stół. Zrobił się żółty Jaśniutki został tylko na części dostawki, na której leżały katalogi. Zapytałam o co chodzi, pani przyznała, że to chyba wina lakieru, że pod wpływem światła żółknie Mieli dzwonić do producenta, ale jeszcze nie zdążyli... To ja już dziękuję za żółty stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts