tolek6787 12.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pasmo nieszczęść nie ma końca. Zaliczkę za drzwi i okna zapłaciłem pod koniec sierpnia 2009. Do dzisiaj (połowa stycznie 2010) nie otrzymałem zamówionego towaru. Co prawda 100% za ostatnią partię (opóźnioną 6 tygodni) zapłaciłem w połowie grudnia ale jedna para drzwi do łazienki przyszła źle wykonana i wróciła do producenta. Jednego kompletu opaski do kolejnych drzwi także nie ma. Roboty budowlane nie mogą się skończyć bo ciągle drzwi z Firmy Urzędowski nie mam w komplecie. Według zapisów umowy powinienem mieć wszystko do końca października. Oczywiście po zapłaceniu 100% dowiaduję się o tym że mimo opóźnień drzwi nie będę miał. Poniżająca sytuacja i złość bezsilna każą mi ostrzec wszystkich potencjalnie zainteresowanych zakupem czegokolwiek w nierzetelnej firmie Marcin Urzędowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 12.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jak to zapłaciłeś za drzwi których jeszcze nie dostałeś? a jak żeś Ty się dał w to wmanewrować? kiedyś usłyszałem coś podobnego przy zakupie okien że jak zapłacę z góry całość a nie jedynie 30% zaliczkę to dostanę dodatwowy upust 1000zł. Zaśmiałem mu się w twarz że frajera niech se szuka gdzie indziej a zniżkę i tak dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts