DarioAS 18.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cześć Kasiorek, widuję Cię tu i tam, fajna jesteś I Twój blog jest bardzo spoko, podoba mi się . Trzymam kciuki za nas obie co do Makłowicza.. przecież ktoś te blogi musi ocenić , to musi i zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cześć Kasiorek, widuję Cię tu i tam, fajna jesteś I Twój blog jest bardzo spoko, podoba mi się . Trzymam kciuki za nas obie co do Makłowicza.. przecież ktoś te blogi musi ocenić , to musi i zajrzeć To ja trzymam kciuki za Ciebie , bo ja to raczej już sie nie przedrę przez te strony przedemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Cześć Kasiorek, widuję Cię tu i tam, fajna jesteś I Twój blog jest bardzo spoko, podoba mi się . Trzymam kciuki za nas obie co do Makłowicza.. przecież ktoś te blogi musi ocenić , to musi i zajrzeć To ja trzymam kciuki za Ciebie , bo ja to raczej już sie nie przedrę przez te strony przedemną Kasiorku, za rok bedziemy wysylac SMSy na Twoj blog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 skoczyłam na II miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To ja trzymam kciuki za Ciebie , bo ja to raczej już sie nie przedrę przez te strony przedemną mnie ta odległa strona nie satysfakcjonuje i ......zagłosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 19.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To ja trzymam kciuki za Ciebie , bo ja to raczej już sie nie przedrę przez te strony przedemną mnie ta odległa strona nie satysfakcjonuje i ......zagłosowałem No właśnie, mnie też nie, bo Twój blog jest cudny. Dlatego głosuję. Napisz do kiedy można słać sms'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 19.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 dziękuję , głosowanie w II etapie trwa do 21.01 do godz 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Kasiorek, może jednak moje kciuki pomogą bo głosy już poszły jak się dowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Głosowanie tylko do jutra, a dopiero drugie miejsce Oj mało nas........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Głosowanie tylko do jutra, a dopiero drugie miejsce Oj mało nas........... niestety już tylko piąte miejsce Kasiorek awansowała o jedną stronę, trochę mało, liczyłem na więcej zostały chyba 4 godz. do końca głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.01.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 To ja jeszcze zdążę rzutem na taśmę. Napisałam,odpisało. Idę szukać posiadaczy komórek trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 udało mi się załatwić dodatkowe 2 głosy na DarioAS i Kasiorka też głosujcie, bo niewiele czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 bardzo Wam dziękuję za pomoc do końca W południe koniec tego etapu. Nie wiem, czy dostanę się do finału, bo jak widać na końcu wszyscy się mobilizują. Blogi skaczą i wymieniają się szybko miejscami. Wychodzi na to, że różnice w głosowaniu są niewielkie i każdy jeden głos decyduje o pozycji. i wiecie co.. w takiej sytuacji jak zwykle wychodzi na to, że obce osoby pomagają więcej niz przyjaciele.. mam prawie 500 znajomych na nk, wysłałam do ponad 300 osób prośbę o wsparcie i co.. nawet 50 z nich mi nie odpisało. A byli u mnie, na profilu bo to widać. Jak zawsze prawda jest jedna, im ktoś bliższy tym dalszy przyjaciel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 I ja ślicznie dziekuję i trwam w nadzieji do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kasiorku- trwaj :) Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 przeszłam ... jestem w finale!! http://forumogrodnicze.info/images/smiles/clap.gif http://forumogrodnicze.info/images/smiles/clap.gif http://forumogrodnicze.info/images/smiles/crybaby.gif to z radości... bardzo wszystkim dziękuję tylko.. co teraz?? Kasiorku, oby szybko była okazja aby i Tobie bardziej pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 przeszłam ... jestem w finale!! Kasiorku, oby szybko była okazja aby i Tobie bardziej pomóc gratulacje awansu smutno. że nieuzbieraliśmy trzeciej kulki dla Kasiorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolabella 21.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Gratuluję forumowej mobilizacji:) Mój blog: http://blog.pikinini.pl/ też znalazł się szczęśliwie w pierwszej dziesiątce. Teraz wszystko w rękach pana Makłowicza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nie do konca... Za 50 minut zaczyna sie kolejne glosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dziękuję serdecznie wszystkim, którzy oddali głos na mó blog. Niestety odpadłam ale mam nadzieje na kolejna edycję. Teraz zmoblilizujmy siły do dlaszej walki dla DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts