malgos2 21.01.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kasiorku, Twoj blog bedzie blogiem roku 2010, obiecujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 21.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kasiorku, pies może gdzie indziej pogrzebany. Ja wysłałam SMS z numerem dokładnie zapisanym, tak jak w Twoim blogu i odpisano, cytuje: "Podany numer bloga nie istnieje....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 21.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kasiorku, pies może gdzie indziej pogrzebany. Ja wysłałam SMS z numerem dokładnie zapisanym, tak jak w Twoim blogu i odpisano, cytuje: "Podany numer bloga nie istnieje....." A mi się udało zagłosować na Kasiorka, szkoda, że blog nie zakwalifikował się dalej Ale wiem w czym może być problem: w numerze, który był podany na blogu Kasiorka cyfry "00" można było łatwo pomylić z literami "oo". Przynajmniej ja miałam tą wątpliwość, więc przeczytałam zasady uczestnictwa w głosowaniu i tam było info z czego składa się się hasło które trzeba wysłać na dany blog: czyli litera i chyba 5 cyfr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Glosowac prosze... http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html SMS o tresci: F00041 na numer 7144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Zrobione i potwierdzone. Na Kasiorka przedtem też głosowałam, szkoda, że się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja też proszę i dziękuję wszystkim, którzy nadal mi pomagają Agakz, dzięki wielkie Dolabella, byłam na Twoim blogu, nie skojarzyłam, że to Twój gratuluję Ci tak wysokiej pozycji, jest zasłużona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A tu ranking. Pierwsze wyniki dzisiaj o 12. http://www.blogroku.pl/1,1,1,nominacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Gratuluję forumowej mobilizacji:) Mój blog: http://blog.pikinini.pl/ też znalazł się szczęśliwie w pierwszej dziesiątce. Teraz wszystko w rękach pana Makłowicza:) b. ciekawy blog - trzymam kciuki i za Ciebie, Dolabello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.01.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 głos oddany, róże piękne, kociak super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolabella 21.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 DarioAS, monia i marek,Dziękuję Wam za miłe słowa. Nie wpisywałam się tu wcześniej, bo mój blog nie jest tematycznie związany tylko z ogrodami, a prośba o głosy wypłynęła od DarioAS. Cały czas podziwiam siłę forumowego wsparcia dla DarioAS! Dzięki konkursowi odkryłam wiele wspaniałych blogów. To wspaniale, że jest na świecie tyle ludzi, którzy realizują swoje pasje i mają okazję o nich opowiedzieć. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 DarioAS, monia i marek, Dziękuję Wam za miłe słowa. Nie wpisywałam się tu wcześniej, bo mój blog nie jest tematycznie związany tylko z ogrodami, a prośba o głosy wypłynęła od DarioAS. Cały czas podziwiam siłę forumowego wsparcia dla DarioAS! Dzięki konkursowi odkryłam wiele wspaniałych blogów. To wspaniale, że jest na świecie tyle ludzi, którzy realizują swoje pasje i mają okazję o nich opowiedzieć. Powodzenia! ja rzekłabym "mają czas" Pasje mam (nawet kilka), ale choćbym nie wiem jak chciała, to czasu na prowadzenie blogów brak Zresztą, gdyby każdy prowadził swojego bloga, to byłoby nudno Piszcie, działajcie, a my będziemy głosować i trzymać kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolabella 21.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ależ Ty Moniu, wspaniale opisujesz swoją pasję!Czasami (gdy mi czas pozwala;) zaglądam do Twojego ogrodu i podziwiam, czerpiąc też inspiracje. Czasu brakuje mi niestety również (pracuję na dwóch etatach), ale staram się eliminować ze swojego życia to czego w nim nie potrzebuję, a odpoczywać realizując to co mnie rzeczywiście interesuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Czyli teraz jak mamy ponownie głosować? Na ten link co podała Małgoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Arniko, na ten link, nic się nie zmieniło, głosowanie tak jak przedtem. są wyniki.. ja miałam 193 głosy, Dolabella 225, pięknie ale my to nic.. niektóre blogi mają powyżej 500 głosów na koncie, jeden zdobył 669 głosów.. o skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 21.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 GRATULACJE!!! Głosy oddane - 2 szt - może uda się jeszcze 2 Trzymam kciuki - Powodzenia! A&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 poszedło sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Arniko, na ten link, nic się nie zmieniło, głosowanie tak jak przedtem. są wyniki.. ja miałam 193 głosy, Dolabella 225, pięknie ale my to nic.. niektóre blogi mają powyżej 500 głosów na koncie, jeden zdobył 669 głosów.. o skubany nr taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 tak Moniś http://forumogrodnicze.info/images/smiles/kiss.gif Wusiu, Agnieszko.. kłaniam się do stópek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 OK Jutro rano się załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 głos oddany, róże piękne, kociak super Kamuś, dzięki kotek się ucieszył, że został zauważony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts