ane3ka1 20.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 I co, coś już wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jestem w finale http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Na 10, ostatnim miejscu, ale się udało Teraz finał, choć tu już na nic nie liczę. Wyzerowane są konta i głosy naliczane od nowa, tym razem już walczymy o tytuł Bloga Bloggerów, osoba z największą ilością głosów otrzyma ten tytuł. A oprócz tego w każdej kategorii jest jeden juror (u nas J. Kwaśniewska), która rozda trzy nominacje a potem te trzy blogi będą przez innych jurorów oceniane i razem wybiorą bloga roku w danej kategorii. Ale to nic, to jest mało istotne, wiem, że mój blog tego nie jest wart , dla mnie zaszczytem jest być w tym finale, bo sam udział w finale oznacza, że mój blog będzie widoczny na ich stronie cały rok, to oznacza więcej przechodniów, większy ruch na blogu. A to dla mnie motywacja do dalszego rozwijania się w tym kierunku i do dalszego pisania. Bo jest dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 20.01.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No to gratulacje za finał i walczymy,czyli oddajemy głosy dalej te róże są tego warte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 gratulacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.01.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 A Cię znalazłam już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts