galka 12.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mam w łazience piec dwufunkcyjny Junkers.Ostatnio kilka razy po włączeniu pieca dzieje sie coś takiego;piec chodzi, na ścianach w łazience pojawiają się ściekające krople wody ,rura nad piecem jest zimna,za chwilę rura zaczyna być ciepła i wtedy para przestaje sie skraplać.Zastanawiam się ,czy jest to problem ciśnienia czy raczej trzeba wezwać serwis do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szdar77 12.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Raczej ciśnienie tzn .ciąg . U mnie przed zmianą piecyka tez taka para się pojawiała i zawsze towarzyszył temu czad a przynajmniej wtedy załączał się czujnik czadu wiec nie bagatelizuj sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.01.2010 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie bagatelizuję ,niepokoi mnie to co się dzieje,tym bardziej,że nie mam czujnika czadu.Piec jest nowy ,ok roku.Dalej nie wiem ,jakie kroki; kominiarz,czy serwisant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts