krymek 12.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pomocy!Mam pytanie;w starym budynku na poddaszu zrobiłem pokoje które ociepliłem wełną.Zaczynają pleśnieć krokwie co mam robić.Dach dwuspadowy pokrycie folia dekarska i blacha.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 wietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 12.01.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 13.01.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pomocy!Mam pytanie;w starym budynku na poddaszu zrobiłem pokoje które ociepliłem wełną.Zaczynają pleśnieć krokwie co mam robić.Dach dwuspadowy pokrycie folia dekarska i blacha.Dziękuję. A możesz podać więcej szczegółów w jaki sposób dokładnie to ociepliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.01.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to zmierz jaką masz wilgotność.Trzeba tam wstawić higrometr na stałe, a przynajmniej do czasu aż się uporasz z problemem.Okna też wymieniałeś ?Jeśli tak to musisz sprawdzić czy masz jakąś wymianę powietrza na tym poddaszu czy też się wszystko kisi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts